dimecres, 17 de setembre del 2008

RACISME EN EL PP?


Les recents paraules de Rajoy a propòsit dels immigrants que cobren l’atur mentre 20.000 espanyols se’n van a la verema han tornat ha deixar caure el qualificatiu de racista i xenòfob sobre Rajoy i el PP. Concretament ha estat SOS Racisme una de les entitats que han criticat les paraules de Rajoy. En realitat, però, SOS Racisme ja havia parlat també de xenofòbia en el PP durant les eleccions de 2007, quan el PP de Badalona va posar en circulació un vídeo en el que criticava la falta de seguritat mentre treia imatges d'immigrants. També en febrer del mateix any, SOS Racisme va parlar de xenofòbia quan Rajoy es va despatxar amb el famós contracte per a immigrants.

Aprofite aquesta actualitat de les crítiques per racisme i xenofòbia a Rajoy i el PP, per recordar que en març d'enguany ens vam fer ressó ací d'un cartell publicat per la Generalitat Valenciana, on governa el PP, que tenia un clar regust racista sota la disfressa de la lluita contra la violència de genere. Al respecte ens vam posar amb SOS Racisme de Catalunya que ens van remetre a SOS Racisme del País Valencià. Encara estem esperant la resposta.

Ens agradaria que SOS Racisme aprofitarà la cojuntura per reprendre (o almenys prendre) aquest tema i també ens agradaria que, ja que Rajoy ha explicat les seues paraules del dia 15 sobre els immigrants que cobren l'atur, també explicara que va voler dir la Generalitat amb el desagradable cartell que la fundació Favide va fer públic amb el seu suport.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Si és que no poden negar-ho, són nets dels seus avis...