dijous, 10 de juliol del 2008

Tancament de TV3 a La Costera i a la Ribera Alta

Acció Cultural del País Valencià va fer pública la notícia ahir. Tot seguit vos reproduïm el text publicat a Acció Cultural del País Valencià, així com els enllaços a les tres pàgines de la sentència que es troba al web d'Acció Cultural:

"Dimecres 9 de juliol s'ha conegut l'autorització del jutjat del contenciós administratiu número 9 de València per a entrar als repetidors de TV3 d'Alginet i la Llosa de Ranes per a cessar les emissions. Estos dos repetidors són de la Fundació Ramon Muntaner i donen cobertura a la zona de la Ribera Alta i la Costera.
Esta resolució és d'immediata execució, atés que encara que ACPV ha avançat que presentarà recurs d'apel·lació, el mateix no té efectes suspensiu.
La resolució del contenció administratiu número 9 de València no fixa un termini per executar-la, la qual cosa significa que queda a l’arbitri de la Direcció General de promoció Institucional, depenent de la Generalitat Valenciana, el fer-la efectiva, cessant les emissions de TV3."

La sentència


Pàgina 1
Pàgina 2
Pàgina 3

1 comentari:

Alietes el del Corralot ha dit...

Curiós, no? han passat 5 dies des que es va penjar el post i no hi ha hagut ni un comentari a la qüestió. "Qué vos passa, qué vos passa, qué vos passa valencians?!" Ressignació davant el gegant? Abaltiment? Impotència? Derrota?