dimarts, 29 de juliol del 2008

Segon concurs literari d´estiu organitzat per El Penjoll:

1ers PREMIS DE BIOGRAFIES FICTÍCIES EL PENJOLL 2008

Després de la bona acollida del concurs de micro-relats i veient que els autors d’El Penjoll es troben faltats d’inspiració, espiració i, inclús, expiració hem pensat que és un bon moment per estrènyer les galtes del cul d’un desconegut o desconeguda, i escalfar-se el cap participant en els Iers Premis de Biografies Fictícies El Penjoll 2008, que es desenvoluparan d’ara mateix fins el tercer i últim dia de Fira Bestiar de Xàtiva. Ací teniu el cartell, inspirat en un disseny del Titi, i les bases del concurs, que res tenen a vorer amb les de l'OTAN.


El Penjoll. Art de paraula amb la inapreciable col·laboració de l’Institut Independent d’Estudis Patafísics del País Valencià, El Palleter i l’Esglèsia Pastafari de Xàtiva gosa convocar el Iers Premis de Biografies Fictícies El Penjoll 2008. Podran optar a estos premis totes les obres que s’ajusten a les següents bases:


1) Podrà participar qui vullga i amb tantes biografies com vullga.


2) Les biografies estaran escrites en valencià, català, o com vullgueu dir-li.


3) Els treballs presentats seran originals i inèdits.


4) Faran referència a personatges ficticis però que, ací està la gràcia, han contribuït a la cultura i desenvolupament de Xàtiva i voltants.


5) Les biografies tindran una extensió mínima de tres-centes paraules i màxima de sis-centes (és molt important que si et dius Lo Pol et tornes a llegir esta base del concurs abans de presentar una obra).


6) En el text es pot recórrer a la utilització d’hipervincles, així com imatges o vídeos.


7) Les biografies es presentaran en forma d’entrades dins de la revista-bloc El Penjoll. Art de Paraula (http://elpenjoll.blogspot.com/). Aquells que no siguen autors d’esta revista-bloc i vullguen participar enviaran el seu treball a l’adreça de correu electrònic: elpenjoll@gmail.com, sotasignant-lo amb nom, pseudònim, heterònim, un codi numèric o de barres, o com preferisquen identificar-se. En estos casos, l’organització es farà càrrec de penjar-lo al bloc com entrada amb la identificació que s’ haja facilitat.


8) Una vegada penjat a la revista-bloc es considerarà que la biografia i el seu autor estan participant en el concurs. Si una biografia és eliminada pel seu autor es considerarà que este renúncia a la participació en el premi.


9) El període de presentació de biografies és des del mateix moment en que es publica este missatge a la revista-bloc El Penjoll. Art de Paraula, el dimarts vint-i-nou de Juliol, fins el tercer i últim dia de Fira Bestiar de Xàtiva 2008.


10) Premis. El jurat tindrà total llibertat per donar els premis i mencions (per a bé i per a mal) que crega convenient i sota la seua responsabilitat.


11) El jurat es composarà durant el transcurs del concurs (s’accepten voluntaris). En cas de necessitat, el jurat podrà comptar amb l’assessorament del gran superheroi suecà Llepo-Man. El veredicte d’este jurat serà inapel·lable.


12) Qualsevol situació no prevista en estes bases serà resolta a cara o creu, o segons els criteris d’El Penjoll.


13) La participació en este concurs implica l’acceptació plena d’estes bases (a excepció de la 14).


Sort i al bou!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

30.000 visites!!!!!

Tadeus ha dit...

Per a ser exactes, hauríem de dir que el Penjoll porta unes 7.900 visites, ja que l'altra xifra, la de 30.000, fa referència als 'hits' o pàgines visitades, que és un altre concepte.

refelet ha dit...

S'equivoca (per a variar) sr Calinca. Les 7900 són orientatives. Quan es va posar el nou comptador vam posar 1000 visitants per que hi haguera alguna xifra. Des d'aleshores han hagut unes 6000 visites més, de la qual cosa podem deduir que podrien haver hagut unes 3000 prèvies com a mínim. Però tot açò és molt orientatiu, ja que existixen ips dinàmiques que es compten cada vegada que entren i per això no parle de 7900 sinó de 6000. En definitiva, és més fiable la xifra de 30.000 que la de 7900. Sembla que Calinca i exactitud són dues coses barallades. Com ja li hem dit moltes vegades, informe's millor abans de parlar.

refelet ha dit...

Ah! i li recomane que es llija l'article Doble velocitat valenciana del seu amic Toni Cucarella. El va publicar ahir al seu bloc i paga la pena, crega'm.

Tadeus ha dit...

Sr Refelet, em sembla molt bé que s'utilitze la xifra de 30.000, però això, ho mire com ho mire, Sr Refelet, no són visites, són HITS, o si vol, PÀGINES VISITADES. Una visita, en termes d'Internet, és una altra cosa. Per tant, no parle de "30.000 VISITES". Això és una dada distorsionada.

Per altra banda, no tinc cap interès en llegir res que haja escrit Cucarella. M'importa un pepino el que puga pensar sobre la velocitat valenciana o sobre la velocitat del guepard.

refelet ha dit...

Pensava que vosté era una persona tolerant que estava a favor d'escoltar diferents punts de vista. A vorer si va a resultar que és vosté un fanàtic. Primer: Jo només li he dit que la xifra de 30.000 és més fiable que l'altra. Només això. Si vosté és més feliç utilitzant la paraula anglesa "hits" per referir-se això, avant! A mi m'agrada més visites. Però jo no estava parlant d'això, sinó de quina xifra és més fiable. Segon: L'article de Cucarella va sobre la línia 1 del metro, en la qual hi va haver un nou accident ahir. Com que vosté s'entera de ben poc del que passa al País Valencià perquè només llig edicions en línia de grans periòdics estatals, per això li ho dia. I li continue recomanant l'article.