dilluns, 23 de juny del 2008

Quatre microrelats classificats

Els anuncis per paraules ens fan entreveure histories que ens fiquen al dia de com està el món... A vorer si estos vos valen com microrelats.

Classes particulars

Licenciat en filología catalana, amb pràctiques laborals en el Ària de Asesorament Llingüístic del PP i en el Servici de Pol·lítica Llingüística de la Diputació de Valencia, dona clases particulars de repas en hestiu per a preparar el exàmen de sel·lectivitat. Exit asegurat. Preguntar per Edu.

Adossats

El somni de tota una vida a un pas de Xàtiva. Poder disfrutar de tranquil·litat amb una zona comercial pròxima. El més semblant al paradís. Un lloc captivador. Jardí interior. Servei de vigilància. Ideal per a descansar en pau. Visita’ns i informa’t a: Urbanització El Cementeri.

Cura de xiquets en estiu

Església nord-americana amb capellà pederasta obri la matrícula de les seues activitats d´estiu per a xiquets (campaments, cursos d’idiomes, catecisme...). Més informació a l’Infern.

Oferta de treball

Amo busca esclaus submisos, a ser possible poliglotes (francès, grec, birmà, anglès...). Començaré per les més sensuals i eròtiques tècniques de dominació i acabaré per les més perverses, sàdiques i sofisticades. Ordres, insults, humiliacions, dolor... Puc arribar a ser molt cruel i més en crisi.

3 comentaris:

Roxie ha dit...

Superflipo, la seua capa de Super-Heroi vola alta. Està vostè en plena tempesta creativa! Com "arrasa"! i, de quatre en quatre! Va vostè sobrat, però re-sobrat. Hauríem de fer un concurs només per a vostè! Perquè només triar la millor de les seues aportacions, ja suposa una tasca ingent. Conyes a banda, està vostè Super-Enginyós, Súper-Graciós, Super-Prolífic, i Super-de-Tot. Enhorabona!
A mi, m'ha agradat molt.

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

Les seues entregues quàdruples han millorat a mesura que avançava el concurs. Estos quatre últims són molt bons. Si arriba a durar 3 dies més ja no sé que haguera passat!

Unknown ha dit...

sí, no sé a quin punt de perversió haguera a arribat... ara, no deixe que la fi del concurs ens deixe sense dosi...