diumenge, 22 de juny del 2008

La nova professora d’anglès

Vaquers ajustats, altíssims talons rojos, subjectador vermell entrevist per l’obertura de la brusa, llavis de carmesí, sospirs adolescents surant en un oceà de silenci... «We will enter into the matter», féu ella. Desconcert. «Yes, go into the matter, but which?», s’interrogà ell amb esguard beneït.

Autor: the lover student

3 comentaris:

Anònim ha dit...

típic tòpic dels nois adolescents...em pensava que ara amb tanta cultura i possibilitats, havien canviat una mica i no eren tan troglodites com els de la meua època...

Anònim ha dit...

Atenció! No s'ha de confondre la ficció literària amb la realitat. Ara bé, els adolescents dels instituts continuen sent, en general, tan troglodites com sempre (qüestió distinta és que la correcció política intente amagar-ho o dissimular-ho). No és infreqüent, per exemple, que una professora jove i eixerida senta xiulets quan entra a la cantina o circula pels corredors durant els canvis de classe. Tampoc no és excessivament insòlit que les xiques o els xics sospiren per un professor o per una professora jovenets.

Alietes el del Corralot ha dit...

Real com la vida mateixa.
O és que no recordeu Teresa la d'anglés? Teresa, Teresa! "May I speak to you?" somiàvem que li déiem. Aquell 3r de BUP! Aquelles hormones com aspirines efervescents bullint a l'entrecuix, a les aixelles! Hipòcrita qui no ho recorde!