dijous, 19 de juny del 2008

ALGUNS COMENTARIS SOBRE EL 1er PREMI DE MICRORELATS EL PENJOLL 2008

A hores d’ara, s’han presentat trenta-quatre microrelats. El pròxim dilluns per la nit finalitza el termini de presentació d’originals. Entraran a concurs aquells que s hagen presentat abans de les 3h. de la matinada. El Comitè Organitzador d’este insigne i insignificant premi, ha pensat que, per poder triar el microrelat ‘finalista’, farà dues fases d´enquestes obertes a la participació dels lectors d’El Penjoll.

- La primera fase es farà el dimarts, 24 de juny. L’enquesta d´esta fase s’obrirà a les 12h. del matí i finalitzarà a les 23:59h de la nit d’este mateix dia. En esta enquesta es ficaran el títol de tots el microrelats i els seus autors. El sistema de resposta serà múltiple, és dir, cada lector podrà votar tots els microrelats que li hagen agradat. Uns en votaran 3, altres 15, Cal·linca sols el seu... cadascú els microrelats que vulga. Els deu més votats d’esta fase passaran a la següent i aquells autors que no obtinguen cap vot se’ls declararà in aeternum “plomes d’ànec”.

- La segona fase tindrà lloc el dimecres, 25 de juny. L’ enquesta d´esta fase s’obrirà a les 12h. del matí i finalitzarà a les 23:59h de la nit d’este mateix dia. En esta enquesta es ficaran sols els deu microrelats més votats de la primera fase. El sistema utilitzat per votar serà el d´una única resposta, és dir, dels deu microrelats sols es podrà assenyalar un. El microrelat que més vots obtinga en esta fase serà declarat ‘finalista’ del 1er Premi de Microrelats El Penjoll 2008.

Dues observacions més:

- El títol del microrelat no compta en l´extensió màxima dels 300 caràcters (inclosos espais).

- Alguns microrelats s’han publicat dins de comentaris a altres microrelats. Es recorda que sols participen els que es presenten com entrades (no comentaris) o s´envien a elpenjoll@gmail.com.

Sols queden cinc dies... Ànim i sort a tots i a totes les participants.