dimarts, 13 de maig del 2008

Pel que fa al X aniversari concert de la colla La Socarrà

En primer lloc traslladar la meua sincera felicitació pel X Aniversari de la Colla.

Les obres de concert espectaculars, es van escoltar molt bé, amb l'excepció que de vegades l'escenografia, va restar brillantor a alguns solos. Però en tot cas, les obres van ser encertades quant a la seua elecció i execució.

Felicitar també la gran labor dels directors, Pere Molina i Joan Bou, i de la col·laboració de Pepe "Botifarra" i Lola Tortosa els quals van rebre la major ovació del públic.

Tan sols algunes puntualitzacions, que des de la meua modesta opinió cabria realitzar.

L'escenografia o performance, no resultava ajustada per a la celebració del desé aniversari, que és el que es pretenia. No es va fer al·lusió en cap moment a la pròpia història i recorregut de la Colla.

I en esta línia, van quedar sense ser al·ludits antics membres, alguns inclús fundadors, que no podem negar que poc o no tan poc van contribuir al que és hui la Colla.

Alguns d'eixos membres van quedar en el camí, potser perquè les seues pretensions no es van veure secundades per un sector molt minoritari.

De fet antics membres, com jo mateix, ha sigut recordat al ser convidat a col·laborar en la compra de l'entrada del concert.

Respecte al desenrotllament de l'acte, la primera i segona part, el contingut de la qual era de difícil execució, van ser interpretades de forma impecable. No obstant això, la tercera i última part en què es van representar els tres quadres, amb albaes, passacarrers, jotes, danses de corpus, etc., peces en realitat senzilles i interpretades en multitud d'ocasions, van resultar d'inferior qualitat quant a arranjaments, afinació, etc.

Paradoxalment, i en relació amb el paràgraf anterior, recordem que en les dos primeres parts del concert, van actuar professionals externs, que van col·laborar en l'acte. No vull amb això menysprear als dolçainers de la Colla que posen molt interés i esforç en l'aprenentatge de l'instrument, i el treball del qual no es veu valorat pels “dirigents”, sent substituïts, a la primera de canvi, per altres no pertanyents a l'agrupació. Un dolçainer del grup ho pot fer millor o pitjor, però no se li pot negar el seu esforç i per tant cal reconéixer-li-ho.

Quant a les col·laboracions, em va resultar estrany la no intervenció d'agrupacions de Xàtiva, com puguen ser grups de teatre, escola de danses, bandes de música,…i respecte a estes últimes tenia entés que l'obra “Stàrracos” seria interpretada en versió per a dolçaina i banda… podríem afermar llavors que els col·laboradors de la Marina tenen major nivell que els locals?

Finalment, vaig trobar a faltar una presentació i agraïment als col·laboradors, que pense ho mereixien, a excepció de les “ballarines” la interpretació de la qual va deixar molt a desitjar, opinió compartida per un gran grup d'espectadors.

"I no es va escoltar La Muixeranga!!!", deien… efectivament, pareix que la dita peça té un cert veto per part d'alguns elements del grup.

Conclusió, que no anomenen a l'espectacle "Stàrracos – Socarrats 10 anys de la Colla" quan la commemoració no s'ha vist per cap part. I ja que per a vosaltres no ha existit tota eixa gent que va estar, va crear i va mantindre a la Colla durant tants anys, més haguera valgut la pena que no celebràreu el 10 aniversari, sinó el 2n o 3r, o millor encara, ara teniu un espectacle que podeu vendre allí on vullgueu o on vos arriben els contactes.

També dir que durant els meus anys en la Colla hauré pogut aportar el meu gra d'arena que encara que insignificant, en comparació amb la labor exercida per altres membres que tampoc es troben en ella, va ser realitzada amb il·lusió i projecte de futur.

Josep Miquel Lara i Egea.
Antic membre de la Colla.

30 comentaris:

El Penjoll ha dit...

Gràcies per donar una altra visió Josep Miquel. A El Penjoll hi ha convidats membres de la colla des d'abans de la celebració del 10 aniversari. De moment no han participat, però, per descomptat, bé ells, bé altres membres de la colla poden donar el seu punt de vista en El Penjoll quan vulguen.

Salutacions cordials a tots els amiguets i amiguetes!

Peguie ha dit...

Vaig formar part de la Colla la Socarrà, crec que quan es va fundar.

Estic d'acord en que s'havia d'haver parlat de la història de la Colla.

En general, recoec el gran esforç que ha fet la Colla i els felicite.

Anònim ha dit...

En primer lloc, felicitar a la colla. Enhorabona xavals-es!!!
I en segon lloc sols comentar que és cert que les crítiques cal utilitzar-les per a millorar allò que s'ha fet però es fàcil criticar sense obrir una miqueta la visió; un espectacle d'aquestes característiques cal pensar-lo per a després tindre la possibilitat de vendre'l, és cert que no es comenta res dels antics membres de la colla però si s'haguera pensat l'espectacle d'eixa manera, el qual haguera quedat xulíssim i emotiu a la vegada, no s'haguera pogut després aprofitar si es contractara de nou, clar està. Per tant gastar-se uns pasta per a després no aprofitar-la em pareix un mala gestió.
No veig mal aquest tipo de concert-espectacle, s'obri un X aniversari i no sabem el que tenen entre mans la colla, així que deixem el bon fer d'aquesta agrupació i a veure que passa.

Josepmi ha dit...

Disculpa'm anònim, però si se m'ha ocorregut oferir aquesta opinió, critica o com vulguis dir-ho, és perquè crec que la meva visió està prou oberta, i perquè a penes sense pensar se m'ocorren centenars de formes d'haver recordat els origenes de la Colla així com a tots i cadascun dels seus membres, que era para el que jo creia que es feia la celebració. Això si, altra cosa és que es vulgui o no es vulgui recordar. Com bé deien en altre comentari “STÀRRACOS, PUNT I A PART, 10 ANYS D'HISTÒRIA ESBORRATS”

Anònim ha dit...

XATIVÍ-SOCARRAT

Felicitacions a la Socarrà!
Jo vull donar la meua felicitacio, no com altres persones, per el gran esfroç que s'ha realitzat per a celebrar aquest X aniversari

Aquestes persones que sols fan que l' ambient d'un grup siga roïn,i parlant mal 'un infern', ja cauran per el seu propi pes o ja han caigut, sense fer res poquet a poquet desapareixen.

Com a tots els grups, sempre hi ha algú que no li pareixen bé algunes coses o altres,però el que no es pot fer es desprestigiar-lo ni molts menys deixar-lo en evidència davant d'altres col·lectius.

Per una part voldria dir, si no m'han informat malament, que la participació de les bandes en aquest concert no es va dur a terme ja que no hi havien prou músics per poder fer Stàrracos en banda;per una altra part les ballarines les quals ho feren molt bé tot i no ser professionals com s'ha mencionat,comptabem amb l'ajuda i opinió de diferents professores de dansa i amb diferents persones, les quals estan col·locades a aquest món de la dansa.

Finalment vull donar la enhorabona a totes eixes persones que varen col·laborar, que eren externes a la colla, i que els ajudaren sense cobrar ni un euro, perquè segur que el pròxim comentari diràn que s'ha pagat a la gent. i que els ajudaren perqué són amics nostres des de fa deu anys i que són del poble i amics de la marina.

Per a concluir aquest escrit voldria nomenar que aquest concert no era un concert commemoratiu dels deu anys,que si no crec mal,aquestos concerts es fan de 25 en 25 anys veritat?? I que quan celebrem eixos 25 anys ja faran menció de tota eixa gent que ha ficat el seu granet en la colla.
Felicitats a tots i a totes x aquest gran concert i espere que segiu endavant i que toqueu com vosaltres sabeu:com el socarrats que siguem!

Anònim ha dit...

Vaig vore l'espectacle i m'agradaria expressar la meva opinió, però, he vist que les opinions són re-criticades per fer-se mitjançant raonaments sensacionalistes i supravalorades com a resposta rabiosa. No fem guerres!!!!

refelet ha dit...

Amics i amigues de Xàtiva i la colla La Socarrà:

No sé què pensaran altres penjollers. Però a mi, personalment, em sembla que este bloc el llig, actualment, gent no sols de Xàtiva, sinó de molts altres llocs. És trist vore als socarrats barallant-se entre ells. No podem donar esta imatge. Seria bo que intentarem evitar-ho raonant i no entrant en provocacions que no solucionen res.

Este és un espai per debatre,
no per a barallar-se.

TdlH ha dit...

Té raó, El Penjoll ja no és lo que era: açò pareix un A quien corresponda d'ixos! Com diria Cucarella, «qu'els donen pel cul & una canya badâ!»

O, com diria Botifarra, «'neu a fer la mà, malparits!»

Anònim ha dit...

Jo pense que esta be que la colla celebrará el X aniversari amb l'espectacle que va fer, tot i que no regalará entrades ni als membres actuals. A mi m'agrada molt perque aixo no ho havia fet ningú fins ara.I crec que tot el que es parla ara i a més mal es per enveja de no haver estat ahi quan feia falta, que era per fer l'espectacle. Pues en totes les colles hi ha gent quan comença i que s'ho deixa pels motius que siguen, i despres quan es fan coses ben fetes volen reconeiximents. Hi ha que apetxugar amb el que es fa, no valen els arrepentiments ni els reconeiximents.Pense que en el X aniversari els membres de la colla hi estaben tots presents, pues son els que ho estan fent posible actualment i sense ells no s'hauria fet este espectacle.
Pregaria als que son antics membres de la colla i diuen que la volen tant, que ajudaren amb bons fets i no amb destructives critiques malicioses. Normalment els homenatges es fan quan un membre ha mort.I per aixo pregue a la colla encarregue una corona per a este membre tan indignat, al qual no conec.

Capità Superflipo ha dit...

Per favor, no convertiu El Penjoll en el vostre particular camp de batalla. Jo crec que ja està bé. Què tots ens havem fet una idea de l´assumpte i que ja és suficient. Ja que no hi ha censura, ni res semblant, vos pregue un cert autocontrol. El final de l´últim comentari el veig de mal gust i més fent-se des de l´anonimat. Jo crec que heu de plantar-se ja. Sinó veig un desagradable final que afectarà al bon nom i a la imatge de la Colla. Deixeu-vos de fer monyicotades, mireu endavant i amb bons ulls (perdoneu per la meua moralina).

I a Toni: fes una entrada ja d´una vegada que tinc ganes de veure't desplegar el teu potencial.

Anònim ha dit...

josepmi no sigues tan sensacionalista, mal per mal es fa ràpid i de forma fàcil. No s'han esborrat 10 anys, amb espectacles d'aquest tipus s'aseguren 10 anys més, no creus, hui per hui la motivació ho és tot en una societa replena d'ofertes. Endavant SOCARRÀ.
I donar suport al comentari d'un anònim, el qual diu que els membres a les agrupacions cauen totes les dies, i cal estar a bones i també a roïns. No creus?
Jo no sé la teva raó de deixar la colla ni m'interessa però sembla que les teues paraules, a l'igual que un altre comentari d'un tal Xavi, estiguen plenes de segones intencions. No fem mal a col·lectius socarrats i fora baralles d'aquest espai tan interessan, que no es converteixca en un "Salsa Rosa" ànim a tots el col·lectius escènics socarrats a realitzar aquestes històries, açò ens dona nivell cultural a la ciutat.
Salutacions a tots-es i gràcies per aquest espai.

Alietes el del Corralot ha dit...

Veig que tot i ser la Socarrà, "la cosa encara está que arde".

Ànims per als músics de la colla que són els autèntics creadors!

Les crítiques i comentaris malintencionats són només (i sempre) pets i bufes de mala digestió.
Visca l'Alkaseltzer!

Anònim ha dit...

Soy una chica de Requena que el sábado pasado acudió a la actuación de la Colla dels Socarrats, invitada por una buena amiga que actualmente trabaja y vive en Xàtiva.
He leído los escritos que se han publicado en este grupo de comentarios. No soy muy entendida en el tema, tan sólo me gusta, y me voy aficionando, al tener amigos de Valencia próximos a la música popular.
Me llama la atención el hecho de que los comentarios sean todos anónimos, en realidad pienso que todos os conoceis y algunos "cogeis el trapo". El comentario de la única persona que se identificó, aún siendo un tanto sarcástico, no me parece ofensivo, más bien deja traslucir cierta añoranza de tiempos pasados que para él fueron mejores. Hay que tener en cuenta las opiniones de todos aún no siendo compartidas. Ante todo mucho respeto. Aplaudo al anónimo que dice que no se convierta esta sección en un campo de batalla.
Flaco favor se hace al arte cuando se empiezan las descalificaciones personales con tantos desprecios.
Puntúo con un menos cuatro al que ha hecho alusión a la "corona"... un poco de saber estar.
Perdonad que no escriba en Valenciano pero ya sabéis que a mi tierra no llegó la lengua de la Comunitat.
Terminar volviendo a recabar el respeto de y para todos y recordad que lo que os une es arte, es música.

Fdo. Remedios García Terol

xavi ha dit...

Crec recordar que un espai d'opinió, no és més que això: Un espai d'expressió personal on tothom pot dir allò que pensa respecte d'un tema en concret.
Degut a açò, però respectant la possibilitat que dona la xarxa, no puc entendrer la quantitat de persones (si no és que és la mateixa que va contestant-se) que no es fan càrrec dels seus comentaris. Que còmode és l'anonimat!!!!!
Ni corones, ni rams de flors... l'exageració d'allò que expresa una persona (la qual és de les poques que creu realment en allò que diu: ha signat l'article) és fa simplement per desprestigiar, atacar, provocar,...
Té tota la raó, un de tants anònims, quan diu que el mèrit i els elogis deuen ser per a qui encara es trova a la colla. Ells s'ho han currat. TÉ TOTA LA RAÓ!!!!
Ningú demana res.
Pot ser és que no sabem llegir, però pel subtítol del concert creiem que es celebraben els 10 anys de la colla. Pot ser ha sigut un malentés... demane disculpes si és així.
De tota manera, els 10, els 25 o els 50 anys... un fa memòria del temps passat quan li abelleix. No ve estipulat a cap lloc quan s'ha de fer.
Pel que fa a les meues crítiques (les negatives, per què també hi ha de positives). Sempre he pensat que per tal de creixer, per abançar, per evolucionar, no cal sentir com de bé ho has fet (això simplement et fa creixer l'autoestima) si no que ha anat malament, per tal de corregir i a l'altra fer millor.
Entenc l'eufòria de la gent i la defensa "peti qui peti" de l'espectacle. És natural, és molt l'esforç que degueu haver fet per tal de dur a terme un concert d'aquestes dimensions (creia haver-ho fet entendre així al meu primer comentari).
Algunes de les crítiques, encara que negatives, pretenien ser constructives. Llàstima que no s'haja entés així per part d'alguns membres de la colla.
Açò em fa recordar quins van ser els motius principals que van fer que hui en dia ja no forme part d'aquest col·lectiu que amb tanta il·lusió crearem. Cal escoltar els comentaris dels altres: positius, negatius, externs o interns. Pot ser hi haja algun valor constructiu en ells! i si no és així, doncs cauran en l'oblit.
Ànim als membres de la colla. Cal abançar, cada vegada em provoqueu major enveja (sana) quan vos escolte tocar. El record de com tocareu a L'últim certamen d'altea és meravellós!!!!! Molts de vosaltres recordareu com després de la vostra actuació el meu comentari era que creia que haurieu guanyat, i així va ser. Vaig encertar els tres premis en l'ordre que es van donar després (si hagues fet el mateix amb la quiniela ara seria millonari).
Per tal d'acabar amb aquesta parrafada, sols animar-vos a:
Acceptar que tot no va ser perfecte i que podrieu millorar algunes coses (tot i no ser precís que siguen aquelles que jo vaig destacar).
Convidar-vos a fer-vos càrrec dels vostres comentaris. Si l'opinió és lliure i sincera, ben vinguda siga!
I com no! que continueu així de forts, musicalment parlant. Un director de la talla de Pere Molina no es trova així com així, i meys disposat a treballar amb una colla de dolçainers i percussió.
Xavi Mompó i Juan.

Anònim ha dit...

Estic llegint tots el comentaris i poc a poc va agarrant el cabal correcte, crítica constructica davant de tot. És cert que es pot millorar moltíssimes coses de l'espectacle, personalment les intentaria millorar, però també ho és moltíssim l'esforç que suposa la seua realització. Done les gràcies a tots i a totes les que ho heu fet possible, em dona igual d'on siguen, per a mi gent amb ganes de participar i ajudar a la colla sense entrar en més històries.
Per altra banda tire en falta membres que s'ho hagueren passat genial amb el muntatge, encara no entenc com gent que estima la nostra música i té l'oportunitat d'estimar-la a la nostra ciutat, no ho faça.L'empatia serveix per a ficar-se en lloc d'altre i comprendre'l millor i cal tindre-la sempre present. Maneres de fer les coses hi ha tantes com boques damunt l'escenari però es tracta d'arribar a un concens sempre respectant a la gent que s'ho ha treballat més, per això li han dedicat moltes més hores a l'objectiu. M'agradaria contestar a molts comentaris que s'han realitzat en aquest blog però no ho vaig a fer perquè seria extensíssim aquest comentari que estic fent.

Ricard (membre de la colla)

Anònim ha dit...

Jo no vaig anar perquè a mi ni tan sols em vàren convidar, però estic d'acord que també em sent un poc defraudada perquè he passat molt de temps i he gastat molt de temps per a fer tasques per a la Colla i aquest gest es l'única cosa que he rebut a canvi.
Cal dir que aquest espectacle, pel que he pogut sentir, ix d'allò que estem acostumats i s'agraïx que es trenquen esquemes, però encara així aquest gest d'oblid em fa pensar en les coses que més el importa a la Colla.

Mariall

Anònim ha dit...

Em sorprén l'opinió de Josepmi quan tots sabem perquè se'n va anar de la Colla. Ja fa 6 anys que no et veiem el pel i si és l'única cosa que saps dir després de tot aquest temps em pense que la meua tasca al corcert de l'aniversari no vaig a tindrer-la en compte perquè tampoc t'ha preocupat massa de nosaltres fins ara.

Una salutació Josepmi

Anònim ha dit...

Una felicitació a Amadeu Vives per tindre eixe don que fa fer-te especial en allò que fas. Vals una mina!
A la Colla La Socarrà diré que ara que esteu guanyant tantes coses i que ara que pareix que després d'un bon colp esteu remuntant no cal que us diga que heu de millorar molt encara, ja no musicalment, sino personalment perquè la disciplina i el respecte no us caracteritzen molt que digam. Sou molts, així que ara soles queda crèixer interiorment per tal que tot eixe merder que porteu darrere siga netejat d'alguna manera pel bé de la Colla.

Juanra, millor retirat per a que la Colla brille.

L'Alcoià

Anònim ha dit...

Sincerament pense que Josepmi té part de raó però pense que porta encara de fons una càrrega de ràbia i malestar impressa a les seues paraules per tot el que va viure dins de la Colla.
Sí, està clar que hauria segut tot un detall en posar una entradeta a la carta de convit. Sí, haguera segut tot un detall que hagueren posat algunes fotos en referència al pas per la Colla de molta gent que per circumstancies ja no està activa (perquè al cap i a la fi no hi han 10 anys de llavor sense pasar per l'any 1, 2,...). Sí, està clar que va faltar la muixeranga, però sempre hem pensat en la colla el desmarcar-nos de la política (ja que individualment tots no tenen el mateix color).
Les coses no es fan mai a gust de tothom però considera que l'esforç per fer tot açò no s'arreplega soles en 3 dies d'assajos. Amadeu s'ho ha cabilejat i s'ha intentat fer tot el possible per a fer algo totalment diferent a tot allò que este acostumats a veure en un concert de dolçaines.
Josepmi, em pense que tens un poc d'enveja, així que si tens ganes de tornar a tocar amb nosaltres les portes les tens obertes perquè açí sempre seràs ben rebut, i més després de 5 anys que te'n anares sense més ni més.
Per cert, encara toques la dolçaina?

Salutacions d'uns membres de la Colla

Anònim ha dit...

A Josepmi li diré que li done la meua felicitació pel correcte català que ha escrit. No m'ho puc creurer encara que tingam noticies teues perquè has estat desaparegut.
També estic d'acord amb tu amb moltes coses però amb una cosa no estic d'acord: a l'espectacle s'intenta fer diferent per a recordar-lo i no per seguir com tots han fet fins ara.
Un espectacle així és comercial per a guanyar diners i ser especials en allò que fem, per això som músics (en aquest cas dolçainers).
Està clar que podrien haver ficat abans de fer l'espectacle, mentre la gent es senta, posar fotos de totes les aventures que hem visgut junts a la Colla (bones i roïns) com a idea per a propers actes d'aquest tipus (apunta-te-la, Amadeu), però no cal tirar fel.

Anònim ha dit...

Hola a tots:

No anava a entrar en tota esta serie d'opinions destructives, constructives com voleu anomenar-les ,però ja estic cansada

Podria dir i contestar moltes coses però no vaig a donar-vos el gust a replicar.

Em tingut errors i per això estan les crítiques i opinions però tot el que he llegit no ho son.

Sols dir que es va celebrar un concert al gust del col.lectiu, que van fer reunions en tots els mùsics , junta i director d'escenografia, que es van fer en diverses ocasions per a que estiguera tota la gent, per si algú volia proposar o donar alguna opinió i en cap moment cap membre va mencionar fer un homenatge als antics membres i mira que hi ha membre que esta dins el col.lectiu que volien fer aquest homenatge , aleshores ¿per qué no ho proposaren? i que no diguen que els tenim amenaçats....sempre em fet els nostres projectes ajudats per moltes opinions.

Respecte a l'ex-membre que no ha recibit correspondència li diré que
jo mateix vaig fer la carta i l'envià ¿JA NO SABEM PER ON EIXIR I DE QUINA MANERA MÉS ORIGINAL DESACREDITAR A UN GRUP?

GRÀCIES I DEMANAR DISCULPES AL PENJOLL PER TOT EL CAOS QUE S'ORGANITZAT SOLS PERQUÈ EM FET UN CONCERT NO COMMEMORATIU A EX-MEMBRES, UN CONCERT SENYORS....
TENIM MOLTS PROJECTES A FER I ARA QUE QUEDE CLAR ESTEM MOLT UNITS.

DEIXE EN EL AIRE ¿QUE ENS CRITICAREU A LA PRÒXIMA?

EVA (MEMBRE DE LA COLLA)

Anònim ha dit...

La Colla de Dolçainers i Tabaleters “La Socarrà”


Estimats / Estimades, administradors/ es, col•laboradors/es i lectors/es d´El Penjoll:

Davant de tot el rebombori que s´ha produit i després d´haver esperat un temps prudencial, desitjant que es reflexionaren o matisaren algunes opinions expressades en aquest blog, i no havent-s'hi produit cap d´aquestes dues circumstàncies, La Colla de Dolçainers i Tabaleters “La Socarrà” es veu obligada, molt a contracor, ha manifestar el següent:

En primer lloc, volem fer palesa la més profunda decepció pels comentaris vessats per alguns ex- membres de La Colla.
Al nostre parer, aquests comentaris no poden considerar-se opinions ni critiques, així que no anem a entrar a valorar, rebatre o contradir dits comentaris, comentaris que, pensem, estan fets des del menyspreu i els atacs personals.
Necessàriament, La Colla ha d´estar per damunt de totes aquestes circumstàncies, a més a més, som del pensar que opinions d´aquesta índole es qualifiquen per elles mateixa.

En segon lloc, volem demanar disculpes a El Penjoll, ja que, sense saber massa bé com, s´heu vist embolicats en un foc creuat de declaracions absurdes de patí d´escola. Ho lamentem en la part que ens puguera correspondre.

Per últim, La Colla de Dolçainers i Tabaleters “La Socarrà” està molt satisfeta per l´espectacle que va oferir dissabte passat, a més a més, volem mostrar la nostra admiració i agraïment per l´esforç i dedicació dut a terme per totes i cadascuna de les persones que, de forma totalment desinteressada, participaren en aquest espectacle. Continuarem treballant amb més il•lusió si cap que mai per creixer junts personal i musicalment.

Felicitacions per a tots ells/elles.

Per part de la Colla res més a dir.

Salutacions.

El Penjoll ha dit...

No patiu i recordeu que podeu participar quan vulgueu a El Penjoll!

Anònim ha dit...

Estimada Colla La Socarrà:

Ja paregueu de la monarquia i de la premsa sensacionalista fent comunicats per tal d'aclarir les coses. El que he d'incloure a eixe comunicat que heu fet ara es també un bon "mea culpa" perquè no sou tan grans com es penseu. Heu fet molt de mal i la vostra imatge de desinteresats queda totalment visible per allò que feu amb els retards a tots llocs, assatjos anul·lats a ultima hora (sabent que hi ha gent esperant), comentaris de tota classe criticant i desqualificant a la gent sense mirar-vos els vostres nassos,... Aquest tipus de gent acaba per afonar-se per si mateixa així que si arriba el dia en que feu un altre aniversari, enhorabona per la vostra cabuderia però heu de canviar molt per tal de ser bons com que els que estem dalt (que encara que porte més de 23 anys amb la dolçaina amb la ma, ni jo mateix em considere bo).
Començant pel qui ha segut el vostre president fins fa uns anys, fins al xiquet més xicotet del tabal: penseu que cada vegada hi ha més gent fent el que feu vosaltres i si no fan un expectacle com el vostre no passa res, es guanyen al seu públic per l'afany de superació i no de medestia. Això és el que necessiteu: un bon remon en aquelles coses que feu sempre, encara que siga tocar la manta al coll. Hi ha que dir també que teniu alguna cosa que no ténen els demés: una presidenta (a la qual li ve gran eixe traje que s'ha triat perquè a la mínima que veu guirigall, clava el cap baix terra i san s'acabat). Comentaris hi han mil (critiques i valoracions) però està clar que no heu actuat com toca i també que no aneu a caure del burro ni demanar cap disculpa, per tan això demostra que us falta molta humiltat per mamar.

Una colla no son tots aquells que formen part d'ella, sino també els que us rodetjen perquè amb aquest conjunt la pinya sosté una bona muixeranga. Cada cor que tinga dins d'ell un trocet de Colla La Socarrà deuria de ser part d'ella, però vosaltres heu demostrat que no és així.

La meua Colla us saluda des de la distància (perquè cada vegada us allunyeu més de les coses que us han convertit en el que sou: dolçainers i tabaleters).

L'alcoià

Anònim ha dit...

Eva, però que hi haurà pròxima vegada? Que pesats que sou, no?

Anònim ha dit...

Eva, has firmat com a MEMBRE DE LA COLLA. Que t'avergonyises de ser la presidenta?
Vaja, pensava que defendries millor tota aquesta situació però veig que ni tan sols sap com eixir de totes les crítiques.
L'espectacle de portes cap a dins: de pu........ mare! Però de portes cap a fora de pu.......... pena!

Un saforí

Unknown ha dit...

Des de luego sou uns cracks!!! Srs. Penjollaires, quan tingam problemes de visitants no tenim més que convidar a un de la colla a que escriga algo... Quin poder de convocatòria! Admirable!

Tadeus ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Tadeus ha dit...

¿Passa algo si dic que el so de la dolçaina em sembla horrorós?

Anònim ha dit...

Ha quedat clar que es pot criticar al Rus, però no a la socarrà-