dissabte, 3 de maig del 2008

L'estació.




















4 comentaris:

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

Déu, ha passat vosté més ràpid que un talgo!

Encara estic intentant donar-li la benvinguda en la seua primera entrada quan ja en va per la tercera! Quin ímpetu, quines ganes! quina velocitat!

Benvingut senyor Paco!

Alietes el del Corralot ha dit...

No trobeu un endarreriment general pel que fa a l'escultura com a art públic? La reducció de l'escultura a formes geomètriques pures (o semi pures) no és una mania de monyicots de les avantguardes del segle XX? Entre tots farem inefable a Rodin!

refelet ha dit...

Bonic retrat de l'estació Paco, benvingut!

refelet ha dit...

Alietes:

L'escultura en qüestió sembla que és de Miquel Mollà. A mi, personalment, em sembla que Miquel Mollà és més un dissenyador i un il·lustrador que un escultor. Aquesta peça em sembla la traducció escultòrica d'algun d'alguna de les seues il·lustracions. És cert que això que diu de les formes geomètriques també ho trobem en algun escultors valencians cèlebres com Miquel Navarro o Andreu Alfaro. Però...també tenim a Manolo Boix! del qual a Xàtiva hi ha una escultura, no suficientment valorada, a Sant Josep. Estaria bé escoltar, al respecte, el que pot dir el propi Miquel Mollà (Granja de la Costera), al qual aprofite per convidar a que participe en El Penjoll.