diumenge, 11 de maig del 2008

Enhorabona a La Socarrà

La Socarrà de Xàtiva va obtindre un gran èxit en la commemoració dels seus 10 anys com a colla. Molta gent va tirar a faltar La Muixeranga, però també és cert que tocaren el Cant dels Maulets com no podia ser menys en la ciutat dels socarrats. Amb l'espectacle que ens oferirem i els seus 10 anys, la colla ja s'ha convertit en un dels valors culturals de la ciutat. Enhorabona a tots i totes els/les membres de La Socarrà i que complisquen molts més.

www.Tu.tv

11 comentaris:

Capità Superflipo ha dit...

M´ha paregut vorer a Toni de l´Hostal. Està en tots els llocs menys a El Penjoll. A vorem quan es digna a delectar-nos amb una entradeta.

xavi ha dit...

Cal felicitar a la Socarrà!!!!!

El dissabte passat oferiren un nivell musical altíssim. Les obres de la primera i segona part foren espectaculars i des del meu punt de vista molt ben interpretades.
Per contra, cal oblidar l'espectacle!!!! Aquesta muntanya de despropòsits no va ser més que una suma de bones intencions que s'anaren acumulant sense tenir ni un bon fil conductor, ni una preparació suficient per tal de dur-la a terme de forma eficient.
La voluntat de produir un espectacle vistos, va ser superior a la de mostrar el producte que sol oferir la colla, la música. Aquesta filosofia va produir greus mancances en la sonoritat del Teatre de Xàtiva. Alguns encara ens preguntem si tenia prioritat la contxa acústica del teatre (utilitzada per totes les bandes i orquestres) o el meravellós cap amb faldons que es va despenjar del sostre... Cal fer menció a les ballarines!!!!!!!!
No vaig poder llevar-los l'ull de damunt... i no pel que penseu, sino per la poca professionalitat que demostraren dalt de l'escenari. Perdudes, buscant-se amb la mirada per tal de saber que anava després,... jo no en se de ball, però crec que no calia. Els mateixos autors de l'espectacle, si són honestos ( quan se'ls acabe l'eufòria del qui ha realitzat una cosa tan gran) crec que reconeixeran aquesta última opinió.
Vaig a senyalar a una mancança d'assatjos i la no disponibilitat del lloc on vas a realitzar l'espectacle fins al mateix dia com a responsable del descontrol de l'espectacle.
Per últim, voldria donar l'enhorabona a la presidenta de la colla i al seu vocal preferit els quals s'han encarregat magistralment d'amagar qualsevol referència a els 10 anys de colla que es celebraven. Els 10 anys sols apareixien als tríptics de mà i als cartells (si és que hi apareixien). Res més en referència a la curta història de la Socarrà. Vaig vorer a antics membres de la mateixa gaudir d'un espectacle en el que de segur esperevem (encara que ningu vullga reconeixer-ho ) una xicoteta imatge, un trocet de video, un llistat de noms (com els dels caiguts a la guerra), en els quals poder-li dir a l'amic del seient del costat: "mira! veus com si que vaig formar part d'aquesta colla!". Tots tenim coret i un ego al que alimentar...
Starracos: 10 anys de colla, NO Starracos: PUNT i a PART.
S'ha esborrat 10 anys de colla.
Continuarem seguint a la Socarrà per tal de gaudir de la seua MÚSICA.
Felicitacions a tots els músics i als 2 directors musicals: Pere i Joan Bou. Personalment es nota un gran treball i es mostra tot el seu saber fer.

Anònim ha dit...

Enhorabona la colla !!! es notava la mancança d'assajos però per altra banda es tracta d'una molt bona iniciativa i de segur que la propera vegada ix molt millor. Els músics van disfrutar i això es va notar. Es tractava d'un espectacle per a gaudir la colla pel seu X aniversari i així o van exterioritzar quan acabaren. Un fort abraç i a continuar endavant, als propers espectacles cal millorar els xicotets detalls, en eixos aspectes está la professionalitat del conjunt.
Espere tornar a disfrutar d'una hora i mitja tan especial. Ànims Socarrà

Olga ha dit...

No acabe d’entendre aquestes crítiques destructives que apareixen gairebé a cada post d’el penjoll. No sé quin és el plaer que experimenten algunes persones en trepitjar verbalment la tasca d’altres. Sens dubte, plaer estrany i lleig, i més, quan aquesta tasca és feta amb estima i sensibilitat emotiva. Per a mi, la Socarrà va transmetre aquesta sensibilitat, dolçainers i tabaleters em van encomanar l’emotivitat, palesa en les seues expressions, i vaig gaudir d’allò més. També ho vaig fer amb les balladores, perquè em sembla, que no cal presenciar cap obra mestra per a què aquell que escenifique et comunique i traspasse la seua sensació d’eufòria i gaudiment.

Molt bé per tots ells i endavant!

refelet ha dit...

El primer que cal és felicitar a la Colla, per l'esforç realitzat. Però també es important fer crítiques perquè poden ajudar a millorar coses.

Personalment, estic completament d'acord en el tema de les ballarines. Ballaven descoordinades i almenys dues fora de ritme. Una es va alçar abans d'hora. I altra era absolutament inexpressiva, de manera que difícilment podia transmetre.

Pel que fa a l'aniversari, és cert que els protagonistes pareixien l'espectacle i els convidats, en lloc de la colla.

No obstant, insistisc, han fet un gran treball i cal felicitar-los.

Anònim ha dit...

Hola!!! Gràcies per les crítiques! Encara q hi ha gent q vullga fer-mos mal no podreu i sabéu per q? perquè estem molt contents d tot allò q hem fet, TOT. I es q l'espectacle no podia agradar a tots, però a nosaltres si ens ha agradat (i a tots els qui vaig portar de la meua part també). Fa només uns mesos q stic en la Colla i encara q no m'han fet l'acte del baptisme crec no faig cap mal diguent q ja sóc una més. Amb aquest espectacle hem patit d tot: eufòria (ixa percu emocionada amb el tercer moviment d la nit d bruixes), cabrejos (silenciiiiiiiiiiiiiiiiiiii), nervits (on estàn els meus papers?!!), emoció (mireu quanta gent hi ha!!!; s'alcen per q volen anar-se'n o per q els ha agradat?jijiji), i un llarg etc. Vos agradara o no el ben cert és q a cap persona del públic va deixar indiferent i aixó és el q conta. Lo millor? q açò encara no s'ha acabat... tinguem Colla per a molt més!!!!!!! Gràcies per fer-me viure aquests moments tan especials, ah! i disculpeu si he fet faltes... com diuen al meu poble: quien hase lo q pué no está oligau a más mante!!! Fdo. La percu de NavarrÉ

Anònim ha dit...

XATIVÍ-SOCARRAT

Felicitacions a la Socarrà!
Jo vull donar la meua felicitacio, no com altres persones, per el gran esfroç que s'ha realitzat per a celebrar aquest X aniversari

Aquestes persones que sols fan que l' ambient d'un grup siga roïn,i parlant mal 'un infern', ja cauran per el seu propi pes o ja han caigut, sense fer res poquet a poquet desapareixen.

Com a tots els grups, sempre hi ha algú que no li pareixen bé algunes coses o altres,però el que no es pot fer es desprestigiar-lo ni molts menys deixar-lo en evidència davant d'altres col·lectius.

Per una part voldria dir, si no m'han informat malament, que la participació de les bandes en aquest concert no es va dur a terme ja que no hi havien prou músics per poder fer Stàrracos en banda;per una altra part les ballarines les quals ho feren molt bé tot i no ser professionals com s'ha mencionat,comptabem amb l'ajuda i opinió de diferents professores de dansa i amb diferents persones, les quals estan col·locades a aquest món de la dansa.

Finalment vull donar la enhorabona a totes eixes persones que varen col·laborar, que eren externes a la colla, i que els ajudaren sense cobrar ni un euro, perquè segur que el pròxim comentari diràn que s'ha pagat a la gent. i que els ajudaren perqué són amics nostres des de fa deu anys i que són del poble i amics de la marina.

Per a concluir aquest escrit voldria nomenar que aquest concert no era un concert commemoratiu dels deu anys,que si no crec mal,aquestos concerts es fan de 25 en 25 anys veritat?? I que quan celebrem eixos 25 anys ja faran menció de tota eixa gent que ha ficat el seu granet en la colla.
Felicitats a tots i a totes x aquest gran concert i espere que segiu endavant i que toqueu com vosaltres sabeu:com el socarrats que siguem!
P.D: me pareix bergonyos que antics membres ataquen d'aquesta manera a aquest col·lectiu

xavi ha dit...

Crec recordar que un espai d'opinió, no és més que això: Un espai d'expressió personal on tothom pot dir allò que pensa respecte d'un tema en concret.
Degut a açò, però respectant la possibilitat que dona la xarxa, no puc entendrer la quantitat de persones (si no és que és la mateixa que va contestant-se) que no es fan càrrec dels seus comentaris. Que còmode és l'anonimat!!!!!
Ni corones, ni rams de flors... l'exageració d'allò que expresa una persona (la qual és de les poques que creu realment en allò que diu: ha signat l'article) és fa simplement per desprestigiar, atacar, provocar,...
Té tota la raó, un de tants anònims, quan diu que el mèrit i els elogis deuen ser per a qui encara es trova a la colla. Ells s'ho han currat. TÉ TOTA LA RAÓ!!!!
Ningú demana res.
Pot ser és que no sabem llegir, però pel subtítol del concert creiem que es celebraben els 10 anys de la colla. Pot ser ha sigut un malentés... demane disculpes si és així.
De tota manera, els 10, els 25 o els 50 anys... un fa memòria del temps passat quan li abelleix. No ve estipulat a cap lloc quan s'ha de fer.
Pel que fa a les meues crítiques (les negatives, per què també hi ha de positives). Sempre he pensat que per tal de creixer, per abançar, per evolucionar, no cal sentir com de bé ho has fet (això simplement et fa creixer l'autoestima) si no que ha anat malament, per tal de corregir i a l'altra fer millor.
Entenc l'eufòria de la gent i la defensa "peti qui peti" de l'espectacle. És natural, és molt l'esforç que degueu haver fet per tal de dur a terme un concert d'aquestes dimensions (creia haver-ho fet entendre així al meu primer comentari).
Algunes de les crítiques, encara que negatives, pretenien ser constructives. Llàstima que no s'haja entés així per part d'alguns membres de la colla.
Açò em fa recordar quins van ser els motius principals que van fer que hui en dia ja no forme part d'aquest col·lectiu que amb tanta il·lusió crearem. Cal escoltar els comentaris dels altres: positius, negatius, externs o interns. Pot ser hi haja algun valor constructiu en ells! i si no és així, doncs cauran en l'oblit.
Ànim als membres de la colla. Cal abançar, cada vegada em provoqueu major enveja (sana) quan vos escolte tocar. El record de com tocareu a L'últim certamen d'altea és meravellós!!!!! Molts de vosaltres recordareu com després de la vostra actuació el meu comentari era que creia que haurieu guanyat, i així va ser. Vaig encertar els tres premis en l'ordre que es van donar després (si hagues fet el mateix amb la quiniela ara seria millonari).
Per tal d'acabar amb aquesta parrafada, sols animar-vos a:
Acceptar que tot no va ser perfecte i que podrieu millorar algunes coses (tot i no ser precís que siguen aquelles que jo vaig destacar).
Convidar-vos a fer-vos càrrec dels vostres comentaris. Si l'opinió és lliure i sincera, ben vinguda siga!
I com no! que continueu així de forts, musicalment parlant. Un director de la talla de Pere Molina no es trova així com així, i meys disposat a treballar amb una colla de dolçainers i percussió.
Xavi Mompó i Juan.

Anònim ha dit...

La Colla de Dolçainers i Tabaleters “La Socarrà”


Estimats / Estimades, administradors/ es, col•laboradors/es i lectors/es d´El Penjoll:

Davant de tot el rebombori que s´ha produit i després d´haver esperat un temps prudencial, desitjant que es reflexionaren o matisaren algunes opinions expressades en aquest blog, i no havent-s'hi produit cap d´aquestes dues circumstàncies, La Colla de Dolçainers i Tabaleters “La Socarrà” es veu obligada, molt a contracor, ha manifestar el següent:

En primer lloc, volem fer palesa la més profunda decepció pels comentaris vessats per alguns ex- membres de La Colla.
Al nostre parer, aquests comentaris no poden considerar-se opinions ni critiques, així que no anem a entrar a valorar, rebatre o contradir dits comentaris, comentaris que, pensem, estan fets des del menyspreu i els atacs personals.
Necessàriament, La Colla ha d´estar per damunt de totes aquestes circumstàncies, a més a més, som del pensar que opinions d´aquesta índole es qualifiquen per elles mateixa.

En segon lloc, volem demanar disculpes a El Penjoll, ja que, sense saber massa bé com, s´heu vist embolicats en un foc creuat de declaracions absurdes de patí d´escola. Ho lamentem en la part que ens puguera correspondre.

Per últim, La Colla de Dolçainers i Tabaleters “La Socarrà” està molt satisfeta per l´espectacle que va oferir dissabte passat, a més a més, volem mostrar la nostra admiració i agraïment per l´esforç i dedicació dut a terme per totes i cadascuna de les persones que, de forma totalment desinteressada, participaren en aquest espectacle. Continuarem treballant amb més il•lusió si cap que mai per creixer junts personal i musicalment.

Felicitacions per a tots ells/elles.

Per part de la Colla res més a dir.

Salutacions.

Anònim ha dit...

Tan sols vull felicitar a la Socarrá per tot el que ha fet , i ara amb eixe escrit torna ha demostrar la seva categoria, ja que a mes d'aceptar les critiques d'alguns que hagueren volgut estar ahi i no han estat (i cadascu sabrá per qué?)ens diuen que no entren en res més per poder fer una bona llavor amb el seu treball.

Copieu!!! de la Socarrá. Que com diu mon pare cadascu replega el que sembra.

Anònim ha dit...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!