dijous, 22 de maig del 2008

Carta oberta al Sr. Calinca

Benvolgut Sr. Calinca:

La cibercampanya ‘Recuperem Calinca!’ ha finalitzat i l´opció més votada, assenyalada per un 78% dels votants, ha sigut que vostè ‘no hauria de tornar com autor fins que no organitze, per als penjollers i penjolleres, una bona torrada de xulles, cansalada, botifarres, llonganisses i xoriços’. Fixes bé que sols ha d´ORGANITZAR-LA, no ha de convidar, ni tan sols entrar en una carnisseria a fer la compra. Els penjollers i penjolleres estem impacients esperant la seua resposta.

Atentament,

El Penjoll

PD- L’opció 'organitzar la torrada i no tornar com autor', no la reconeguem com vàlida. Ah! i no es faça tant de pregar que eixa ha sigut la segona opció més votada, amb un 34% dels vots (entre el quals es troba el seu). Per cert, ja ha serigrafiat els calçotets del sorteig que li enviàrem per correu certificat? A què són bonics?

1 comentari:

Tadeus ha dit...

Continuant la broma de l'enquesta, i utilitzant una vegada més el més pur estil "Calinca", diré que la suposada torrada de xulles me la passe pel forro.

Més seriosament, agraïsc que se m'haja invitat, mig en broma mig en serio, a participar com a autor del Penjoll, però després d'haver-ho meditat continue pensant que preferisc mantenir-me al marge.

Una vegada més, gràcies per tot.