dimecres, 2 d’abril del 2008

Penjoll News: Romeria cívica i Aplec a El Puig

Els nostres serveis d'informació s'han assabentat que el proper diumenge 6 d'abril tindrà lloc la tradicional romeria cívica i l'aplec d'El Puig. Modestament volem contribuir a difondre aquesta iniciativa informant-vos del que sabem. La cita és a les 9 hores junt a la Platillo Volante de color blau que hi ha aparcat a l'entrada de Xàtiva per Lloc Nou. Qui vulga acudir directament i estalviar-se caminata pot estar també a les 10:00 hores al peu del camí que du a l'ermita. Sabem que hi ha una altra eixida des de Lloc Nou d'En Fenollet, però no podem concretar l'hora. Anirem donant-vos tots els detalls que ens arriben. Esperem, això sí, que hi haja una gran assistència que servisca per reivindicar la restauració urgent del bell edifici gòtic de l'ermita i la preservació de seu entorn natural.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo vaig.

refelet ha dit...

Hi ha molta gent a Xàtiva i voltants que no han pujat allí. Una llàstima. Esperem, això sí, que faça millor dia que en la foto.

Capità Superflipo ha dit...

De New Lloc d´En Fenollet l´eixida serà a les 9h. des de la plaça Enric Valor. Si no passa res acudiré amb la 'sherpa' de la meua filla.

Anònim ha dit...

Us recorde que dalt s'esmorza.