divendres, 4 d’abril del 2008

ELS BROMISTES

Hui vaig a parlar-vos dels bromistes (practical jokers o pranksters). Mentre que els streakers sols es mostren davant el públic, els bromistes fan partícip del seu show a algun innocent, a qui converteixen en el seu objectiu. La rialla prové tant del bromista com de la reacció de la víctima de la broma. Açò es pot fer dins d´un escenari o en situacions reals de la vida quotidiana, que són a les que em vull referir en esta entrada.

Este tipus de bromistes solen registrar les seues bromes amb càmera (normalment oculta) perquè en el moment en que es fa la broma la intenció no és provocar la reacció de l´espectador sinó de la víctima. Al ser inesperada la reacció de esta última, sempre hi ha certa tensió inherent a les situacions. Si dels streakers afirmava que eren bones persones, compte amb els bromistes perquè no són de fiar, estos si que poden arribar a ser un perill públic. Encara que, pel general, pretenen generar bon humor, de vegades, els bromistes se´n passen de la ratlla. M´agradaria que pensàrem en les bromes pesades, amb mala bava, que poden arribar a ser perilloses per a la innocent víctima o convertir-se en actes vandàlics.

Un especialista en arribar a este extrem pot ser el bromista francès Remi Gaillard (vos recomane que li pegueu una ullada a la seua pàgina web o a la seua pàgina d´usuari del You Tube). La seua habilitat i control de les situacions és envejable però, de vegades, pot ser que se´n passe amb l´esglai que els arrea o el que els fa als seus involuntaris col.laboradors (que, de vegades, són policies). A veure què penseu d'este parell de vídeos:

Encara que ens facen riure també ens poden despertar altres sentiments que ens poden arribar a ficar de mal humor, sobretot si som víctimes. Si teniu més de divuit anys i voleu saber què sent la víctima d´una broma que dóna pel cul punxeu ací.

6 comentaris:

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

Home, el que està clar és que este paio és un esportista i té moltes pilotes.

Peguie ha dit...

Oinc, oinc...

Alietes el del Corralot ha dit...

Caguenlamarequelhaparit, Superflipo! No m'importa vore com un paio li l'endinya a un altre sense parar, ni com l'altre fa el molinet amb el penjoll, però LA CANÇONETA!!!! Com es para la CANÇONETA?!!!!

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

Sí, és terrible, jo no volia dir-ho per no pifiar la brometa, però s'imagineu com s'haurà quedat el Funan si l'ha obert al treball? i Tadeus Calinca? estarà intentant trobar-li el sentit filosòfic?

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

Tot això sense parlar dels nostres lectors més fidels, Arrabal i Alfonso. S'imagineu que l'obri Alfonso?

Capità Superflipo ha dit...

Ai! Què vos ha passat? I quina llàstima no poder vorer les caretes que heu ficat. Ja, je, ji, jo, ju.