divendres, 11 d’abril del 2008

Circ a Xàtiva



Parlant de circs, a Xàtiva es troba, fins el pròxim diumenge, el Circo Acuático (que d´aquàtic té el mínim). Està instal.lat prop del Poliesportiu Les Pereres. D´este circ destaquen els tres espectacles de malabars: la parella de diàbolo, concretament el xic, té un bon nivell, el malabarista de pilotes compleix i la malabarista amb maces i pilotes val la pena vorer-la.


4 comentaris:

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

Però...açò quina entrada és? qui l'ha feta?

No m'agrada el circ! estic en contra del circ! els elefants han de ser lliures!

I un circ aquàtic? què és una mena d'imitació barata de l'oceanogràfic de Camps de Golf? O és que com l'aigua està de moda ara! Agua para todos! Circ aquàtic, encara que només siga per les poalades d'aigua dels pallasos!

Capità Superflipo ha dit...

És normal que a Tarsan no li agrade la captivitat dels animals. I és normal que no li facen gràcia el domadors. Però no per això ha de estar en contra del circ, sinó que deuria reivindicar un circ sense domadors.

Anònim ha dit...

T'anime a afegir quan et refereixes al Polisportiu Les Pereres "(que de polisportiu té el mínim)".

Salut!

El Penjoll ha dit...

Eixos detalls que ens apuntes se´ns escapen perquè no tenim cap especialista en temes esportius. Així que t´animem "Menta amb Fraula" a que participes com autora de este bloc i que sigues tu mateixa la que parle d´eixes coses.