dilluns, 25 de febrer del 2008

Amb escopeta de balins!

Uns dies sense llegir-me el bloc i quan ho torne a fer veig que el Capità Superflipo seguix caçant amb escopeta de balins i tirant ací o allà, sense massa sort.
(Ara que pense, potser ja és tard perqué llija este missatge.)
Però, home del Cella, no veu que això de la Patafísica és més vell que l'anar a peu i que no trau trellat? Vosté té més categoria personal que pertànyer a una colla de monyicots graciosets (que és el que són els patafísics) amb ganes de passar-s'ho bé. Res, home, res, ínfules de l'adolescència, hormones mal conduïdes, acne que s'ha quedat dins, trellats, cadiretes de cagar, huits i nous i cartes que no lliguen,... diga-li com vulga.
Escopeta de balins! Ara va i ja s'ha cansat de jugar? Ha cremat tota la pólvora en dos mesos? Ara va i munta una altra secta? Siga seriós, home! Que no hem vingut a fer una cursa de velocitat sinó de resistència. Una bona palla no pot durar 30 segons! Això ho ha de saber vosté des dels temps de ca Pepiu.
Per altra banda, li he de confessar la meua admiració pel seu estil humorístic. Qué vol que li diga? A mi em fa riure. I trobe que està bé, molt bé, la seua veu dins d'El Penjoll. No dubte vosté de la vàlua de les seues enciclopèdiques aportacions, vaja fent, i els altres ja pujarem al carro, que mentre va el carro fa roïdo. Disculpe si em mostre tan agosarat de dir-li estes coses, no voldria ofendre'l, tot i que ja sé que vosté no s'ofén aixina com aixina.

Sempre seu, Alietes el del Corralot.

P.D.: Ho tinc fotut per al partit de futbet. Caguendéu!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Estic d'acord superflipo ha de continuar, és molt bo. és el millor!

Anònim ha dit...

Superflipo! ara vas d'anònim també?