dijous, 10 de gener del 2008

La rondalla del Penjoll

Per tal d´implicar la gent al bloc, El Penjoll vos proposa escriure una rondalla conjuntament. La idea és anar composant-la amb els comentaris dels seus lectors i autors. De moment, la rondalla no té tema, ni títol, ni començament ni final, tampoc té personatges, ni autor... ens animem?

Aquesta rondalla ens servirà per rendir-li un xicotet homenatge a l´entranyable Enric Valor, a qui vam entrevistar al número 2 de El Penjoll (1ª època, 1987-88).

2 comentaris:

Capità Superflipo ha dit...

Fa molt de temps, tant que ni ho recordaria el propi Matusalem, hi havia un lloc impossible i inexplicable, tant que ningú fins hui ha pogut parlar d´ell en cap llengua coneguda... No!, no!... aquesta no és la rondalla!. Aquesta és la Rondalla Desconeguda i no es pot contar perquè ningú la sap. La història que ací contarem és ben diferent... No podem contar la Rondalla Desconeguda perquè no sabem ni cóm comença... o si?

Calín ha dit...

De moment aquesta és la Rondalla que no existeix. Ho dic jo, que estic de ronda pel bloc aquesta nit de dissabte, més avorrit que una mona, o potser la rondalla comença amb una mona que s'avorria.