divendres, 12 d’octubre del 2012

Parets del Vallès matineja en la celebració del Dia de la Raça

Els veïns no espanyolitzats pel ministre Wert (cognom d'orige espanyol, per cert) de Parets del Vallès són els primers en celebrar el Dia de la Raça, reivindicant que tenen el millor cal·linquenyo de tots els temps, referint-se al ciclista professional paretà Purito Rodríguez, qui en agraïment ha decidit passar a anomenar-se Cal·linquenyo Rodríguez, deixant clar també el seu credo religiós.


Els periodistes han aprofitant l'avinentesa per preguntar-li a Cal·linquenyo Rodríguez la seua opinió sobre el cas de dopatge d’Armstrong, qui ha donat esta enigmàtica resposta: “Els cal·linquenyos no donen doping... però no són recomanables per als trompetistes. És complicat fumar i bufar a la vegada."

12 comentaris:

Tadeus ha dit...

Jo crec que ja està bé de tant de calinquisme, i és hora que El Penjoll torne a ser el Penjoll. Demanaria als (ir)responsables d'aquest blog que tornen a l'antic nom, etc. La nova versió ja cansa, i només pot resultar graciosa a un minúscul grupuscle d'individus.

Anònim ha dit...

el cal·linquisme és superior, volem ser cal·linquistes, no vulgars penjollaires!

cal·lincònim ha dit...

Jo encara afegiria més! la ela geminada de la paraula Cal·linca és una lletra superior. El seu punt volat flota en mig del no res aillat de la resta de vulgars lletres llatines per dues esveltes i elegantes eles. Pot haver una metàfora més encertada del nostre Déu Cal·linca?

Oh Cal·linca, et venerem! a la merda el Penjoll!

Tadeus ha dit...

Veig que el subnormal que porta aquest blog no es dóna per aludit i continua amb aquesta brometa que segurament li deu fer molta gràcia. No és sorprenent, tractant-se d'un subnormal d'aquesta envergadura. Per la meua banda, només em queda tallar tots els lligams que em quedaven amb tot açò, a través de Facebook o del meu blog, així que facen el que vulguen, no perdré més el temps en esta puta merda de blog. Arrivederci!

EROs Ramatxoto ha dit...

Cal·linca vol la indepèndencia!

Ara fora de bromes, crec que Cal·linca té raó. No en els qualificatius que utilitza en el seu comentari, però sí en el seu contingut.

Una cosa són els posts on cadascú és lliure i responsable de publicar el que vullga i altra, que a un dels responsables de l'administració del blog li faça gràcia una cosa i sotmeta a la resta de penjollaires a la seua dictadura estèticocal·linquista. Se li ha dit vàries vegades i no atén a raons. Per ficar o llevar una una bandereta es van fer reunions i es van prendre decisions, i ara unilateralment u fa el que li rota. Un dia o dos de broma està bé, però jo crec que ja no és una qüestió de broma sinó d'ofensa personal. Si haguera sigut al revés no sé com li haguera sentat a eixe administrador, que a més no escriu un post de fa més d'un any. Vols acabar amb este moribund blog? Doncs ale jo vaig a fer com Cal·linca: Si no es torna al títol d'El Penjoll i a les etiquetes "normalitzades", jo també trenque els meus lligams amb El Penjoll. És aixó el que vols, Cal·lincòmic?

terrafocaire! ha dit...

Ooooootiàààà`! què guapo! m'agrada molt! qui ho posat?

Superagent Pardo ha dit...

Jo, en canvi, preferisc de totes totes El Penjoll. És la marca primigènia. És el nom del blog en què vaig començar a col·laborar fa temps. Ah, i ningú no m'ha preguntat l'opinió sobre les modificacions de capçalera. En altres paraules: reivindique ser un vulgar penjollaire. Les creences de cadascú —i jo també sóc un fervent cal·linquista— haurien de ser un assumpte privat. Introduir la religió en les esferes públiques no sol portar bones conseqüències. No seria d'estranyar que, un dia d'aquests, l'administrador vulga fer-nos musulmans. Ja n'hi ha precedents. ¿No recordeu allò d'El penjoll morisc?

Terra del Foc ha dit...

És bé això de gastar brometes. Ara, un xicotet mastís. "Cal·linca, Art de paraula" és una paròdia de "Tadeus Calinca", marca registrada i personatge públic (en tant que autor teatral conegut del País Valencià). Però l'actual nom "Terradelfoc" i l'actual capçalera no són una paròdia, sinó que són idèntiques al nom i la marca registrada Terradelfoc. I això ja no és una paròdia, sinó un delicte contra la propietat intel·lectual....És com si el bloc ara es diguera "Petits escrits, blog de Tadeus Calinca" o "Xàtiva, punts de vista" o, fins i tot, "Sota la creueta", i, damunt, utilitzara la mateixa capçalera que aquest bloc.

Tadeus ha dit...

D'acord amb Terra del Foc. El millor seria deixar ja d'una vegada aquest tipus de 'brometes', que són excessives.

EROs Ramatxoto ha dit...

Fàcil solució: l'administrador que va canviar la capçalera i els textos originaris d'El Penjoll que els torne a ficar com estaven. Segurament, és el mateix que denúncia el delicte contra la propietat intel·lectual i que diu "Ooooootiàààà`! què guapo! m'agrada molt! qui ho posat?".

Terra del Foc ha dit...

Una cosa són els problemes interns de El Penjoll entre el cal·linquistes i els no cal·linquistes que han quedat exclosos de les decisions que es prenen i altra un delicte. Ha de quedar clar que Terradelfoc no té res a veure amb El Penjoll. Igual que no tenen res a veure, per seguir els exemples ja posats, "Petits escrits" i el seu autor o "Sota la Creueta" i el seu autor amb El Penjoll. Les disputes internes de El Penjoll s'haurien de solucionar internament i no involucrant a tercers que no hi pintem res. Salut!

EROs Ramatxoto ha dit...

De delicte contra la propietat intel·lectual res, com a molt suplantació de la identitat, però mira per on un dels administradors d'El Penjoll té alguna cosa a vore amb Terradelfoc (coincidències de la vida). Què li costarà a este administrador tornar a deixar les coses d'El Penjoll com estaven? En definitiva, que tampoc suplantació de la identitat, més bé desdoblament de la personalitat. I així podem involucrar a tercers o a quarts... o als quintos de Chella. Viva Chella!