dijous, 24 de febrer del 2011

I EL GUANYADOR ÉS...

Ja tenim guanyador absolut dels Premis Blocs de les Comarques Centrals del País Valencià. Per als que no esteu assabentats, vos hem de dir que per a la cerimònia d'entrega dels premis, al no tractar-se de cap categoria concreta, el Jurat no va caure en el compte de votar un guanyador absolut. Com que les decissions del Jurat eren secretes, el Penjoll, Art de Paraula no va tindre coneixement del problema fins una hora abans del començament de la Gal·la, quan s'estaven preparant els sobres amb els noms dels guanyadors, i quan era impossible localitzar tots els membres del Jurat i solucionar-ho ràpidament. Prometem que la pròxima vegada (si n'hi ha) insistirem especialment en aquest punt per a que no hi haja cap malentés. Però servisca el fet per provar l'autonomia del Jurat i la bona fe de Penjoll i Jurat en el procés d'elecció dels guanyadors.

Dit això, i sense més preàmbuls, és una alegria anunciar-vos que ha estat escollit MILLOR BLOC de les Comarques Centrals del País Valencià 2009-10: SOTA LA CREUETA de Xavier Aliaga

Vos anuncíem també que el proper dijous, 3 de març, Xavier Aliaga, farà les seues primeres declaracions en exclussiva a Ràdio Esparraguera (sí, l'expansionisme de les Comarques Centrals no té límits), al programa de la nostra companya Clídice (Un tel als ulls), a les 12:10 del matí. Per als que no puguen escoltar-ho en directe, penjarem l'audio posteriorment.

El Penjoll, Art de Paraula, dóna l'enhorabona a Xavier Aliaga i a tots els premiats.


El president Frank de Corrüptia entrega el premi de política a Xavier Aliaga

Xavier Aliaga, Premi Millor Bloc de les Comarques Centrals del País Valencià

10 comentaris:

LoyKaPV ha dit...

Enhorabona!

TdlH ha dit...

Tooongooo...!

Clidice ha dit...

Valencians colonialistes pffff ;) Felicitats :)

Unknown ha dit...

xa, això té millor escenografia que la nit de Santa Llúcia! Felicitats a l'escollit.

Alietes el del Corralot ha dit...

Hòstia quin "piaso" de deja vu que acabe de tindre veient les fotos! Però si quasi que som els mateixos que excel·líem preparant els focs de campament de les acampades dels Júniors farà uns vint-i-cinc anys! La mare que mos ha parit! El mateix poc (o molt?) trellat! Visca El Penjoll!

Xavier Aliaga ha dit...

Gràcies a tots. He estat quasi tot el dia desconnectat i no ho he vist fins fa un moment. Un asgarro (referència als focs de campament inclosa: caguendéu, Alietes, quins records!)

I ho deixe ací que ja he vist que les primeres declaracions exclusives estan compromeses amb Ràdio Esparraguera.

Visca El Penjoll.

El Pidolaire Entretingut. ha dit...

Xavi, us estic confeccionant una caixeta on guardar totes aquestes enhoresbones; ho dic a els guanyadors... Així quan vegeu persones desanimades sempre podreu tirar mà i fer els seusbdies grisos - o els propis- més suportables.
Això del compartir també es comentava als juniors, Alietes. On hi ha, sempre queda.
Sense menysprear ningú, ja voldrien els llucians una festa com la nostra!
I donar-li la raó a Alietes quan recordà la feina callada de Rafa i els altres tècnics.

El Pindola a l'aire ha dit...

I Rafelet, que et sembla si en un termini de 288 hores ens pogueres afalagar amb un video resum de tota la festa?

Vicent García Perales ha dit...

X.A., molta enhorabona has rebut, però més bona hora quan et llegim. Espere no parar de fer-ho, això de llegir. Gràcies per tot. Una abraçada.

Tipotane ha dit...

Enhorabona Xavier!!!;)