dimecres, 5 de gener del 2011

Regaleu, regaleu… Que el dia de l’ERO final s’apropa!

Or

Nit de Reis. Què vos duran? S’heu portat bé, serfs de la gleva? Heu seguit l’estela del capitalisme, el consumisme i el neoliberalisme? Estem crisis! Proletaris, perdó treballadors precaris, de tot el món: consumiu i reactiveu l’economia! S’esteu portant malament! Mereixeu carbó, cabrons! Mira que tornareu a les mines... Heu de treballar més hores, durant més anys, amb més intensitat, per menys salari i... consumir més. Què no vos alcancen els xavos? Doncs esclavitzeu-vos, perdó empenyeu-vos, amb crèdits i més crèdits! Serà per diners? Què no necessiteu els últims productes i promocions del mercat? Com que no? Després d’haver estat abduïts per les campanyes publicitàries, aneu a saber vosaltres què necessiteu i què no? Consumiu-vos!

Encens

Enguany no he fet carta als reis. He preferit escriure’ls un e-mail i m’han enviat, sense esperar a la nit, este regalet que compartisc amb vosaltres. Dura una hora i quart però és dels millors regals que mai m’han dut els reis… I això que no m’he portat bé del tot... Jo crec que paga la pena arriscar-se i vos propose: Portem-nos malament en el 2011 o ens consumiran!

Comprar, llençar, comprar from Jordi el Boig on Vimeo.

Mirra

(Llegir només després d’haver vist el documental. Advertisc que si es llegeix abans, ixen hemorroides. Per a fer visible el text ocult, premeu el botó esquerre del vostre ratolí i arrossegueu des del parèntesi que tanca este paràgraf fins el signe d’interrogació)

Té caducitat programada El Penjoll?

9 comentaris:

Tot Barcelona ha dit...

he visto un dibujo de APA...pequeño, infimo, bello...cuatro trazos de un carbón al número dos stelader ( o como coño se diga el nombre del lápiz)... me gusta. Representa, es, la figura por detrás de un hombre caminando. Con su gabán, su sombrero y unos ademanes que te hacen predecir que la época es el invierno...una pequeña maravilla....¿ el precio ?...el que quieran pedir , el que se esté dispuesto a ofrecer....salut

Davit del carré Blanc ha dit...

El que planteja el text ocult és molt inquietant!!!! No sé si podré viure amb aquest dubte sobre el meu obsolescent cos...
Ramatxoto, vosté és cruel... però genial!!!

Alietes el del Corralot ha dit...

Vaig pel minut 24 del documental i esta història m'està sonant molt, però molt! Hi ha coincidències estructurals brutals amb la nostra societat de hui dia. El Pla Zapatero d'obra pública de fa un any i mig és el Pla New Deal americà del 33! Apassssssionant!

Gràcies pel regalet, EROs!

Quant a les veus que van deixant caure que El Penjoll s'acabarà, voldria dir que El Penjoll serà etern o no serà! Igual que la nostra benamada societat de consum! Mai res podrà amb les grues!

Alietes el del Corralot ha dit...

No entenc el comentari de Miquel. Miquel, me'l pots explicar?

Anònim ha dit...

El Penjoll serà etern si el País Valencià és d'esquerres. Per tant, El Penjoll no serà.

A tot açò el femení d'Ero no és Era?

Paropet ha dit...

No feu cas dels falsos profetes!

Dark Water ha dit...

Eros era? I qui és ara?

El Parotet entretingut ha dit...

Si quelcom pensa que té data de caducitat el Penjoll, m'acostaré en un petit vol per aquells indrets i li espolsaré les temples i orelles.
El que faltava!

El video és extraordinari. Josep Porcar, a Salms, va fer ressò amb un article titolat Les obvietats insòlites, http://www.porcar.net/?p=7638

- Més enllà de les nostres calaveres enamorades, ens resta el Penjoll.

El Pidolaire Entretingut ha dit...

Us han portat moltes coses o tan sols alguna, els Reis?