dijous, 28 d’octubre del 2010

Publicitat (en)coberta

8 comentaris:

el pidolaire entretingut ha dit...

Tongo, Tongo... el de les ulleres no parla en valencià!

I Consola't (no de Mar) Beleneta... jo tampoc no podré anar a veure l'Alietes... encara que m'agradaria.
Mira si et portes bé i obres una mica menys la boca a televisió (Vés amb compte amb allò que dius pidolaire, que l'Oco de la Custísia et veu) la propera vegada faré per anar i et contaré tots els pèls i els senyals.

Un admirador que t'estima en silenci.

La Maraca Humana ha dit...

Jo sí que aniré. Armat de les meues maraques, pel que puga passar.

Clidice ha dit...

jo siiiiiiiii :P

suposo ^^

Príncep de les milotxes ha dit...

Recordeu-me i penseu amb mi; graveu una miqueta de programa i que triomfe el Gran Alietes and company, l'encisador de persones grans i innocents, de xiquets i de xiquetes.

Davit del carré Blanc ha dit...

Juraria que a aquesta dona de la foto jo l'he vista en algun altre lloc... potser a l'estanc comprant puros.

Tadeus ha dit...

Fa molt de temps, anys, que no veig cap programa rosa de la tele ni m'entere del que passa en el món del 'famoseo', o millor dit sí, perquè de tant en tant algun alumne meu en fa referència, quan parlem de mitjans de comunicació, 'celebrities', etc. Arriba un punt que realment em molesta la notorietat de certs personatges, i intente no fomentar-la. És a dir, ignore estos individus per complet. El recent article d'Eros em resulta lamentable, i això que no l'he llegit. El títol ja és prou per a no continuar. És una llàstima que en El Penjoll Art de Paraula apareguen dos entrades d'esta mena. És la meua opinió, però cadascú que faça el que vulga.

EROs Ramatxoto ha dit...

Doncs vaja en compte, senyor Cal·linca, perquè el fet que no escodrinye pel telefem no el lliura a vosté de fer comentaris estebanians del tipus: “El recent article d'Eros em resulta lamentable, i això que no l'he llegit.”. M’encanta la frase! Barreja l'ordinariesa estebaniana i la extraordinariesa (groucho)marxista. Només per haver-li extret esta perla valen la pena estos posts.

I ara anem a qüestions importants: Gaudirem de la seua presència esta nit al Genovés o demà al dinar? O també farà com Belén Esteban?

el pidolaire entretingut ha dit...

Eros, siel gran Pare Tadeus no s'acosta no tastarà el poliol...
Ha, ha!
Com està de seriós aquest Tadeus!

Buf!