diumenge, 1 d’agost del 2010

Visca la llibertat de la classe obrera bovina!

—La decisió que ha pres el Parlament de Catalunya és sols un primer pas.

—Ja! Ara s’hauria de prendre idèntica decisió als altres parlaments.

—No, no. S’ha d’anar més lluny. Hem d’aconseguir que tots els humans deixen de menjar porc, vedella, anyell, gallina, pollastre... Que es facen vegetarians!


—Sí, perquè ja n’hi ha massa angelets al cel dels bous i les vaques.

—Així i tot, encara quedaria una tasca pendent: modificar l’estatut del treballador cornúpeta. Hi ha, a les zones rurals, molts parents nostres que treballen en règim d’esclavitud, en unes condicions infrabovines. Muuu! A baix el capitalisme! Visca la llibertat de la classe obrera bovina!

7 comentaris:

el pidolaire entretingut ha dit...

Estimat Aquil•les: es nota que tots els animals t'estimen (també els anomenats humans). Però no seràs tu l'amo de cap empresa d'escorxadors, oi?
Dels ecos trobats al teu article d'aquella cançó del tal Llach Lluny, hem d'anar més lluny... si tiren avant això dels ànecs, conills, pollastres, anyells i tota mena de ramaderia la fita suposaria "un gran pas per a l'animalitat" des del punt ètic. No va dir això l'astronauta?
Però m'han dit que l'ètica era verda i se la cruspí un "burro".
Quines coses, oi? Amb tant de Rus ( de Ruc volia dir ) que n'hi ha per ací!

el pidolaire entretingut ha dit...

Ho havia oblidat... Lo Nostre Sinyó Calinca estarà pagat. Una vertadera revolució! Visca el Veganisme! O era el vegetarianisme!
M'apunte.

Aquil·les Sisternes ha dit...

Sí, ja veig que sóc objecte de molta estima.

Anònim ha dit...

Aquil·les, després d’una primera lectura superficial, dóna la sensació que, com eixes ànimes beneïdes que militen als moviments animalistes, reivindiques amb tota serietat l’abolició del maltractament als animals. Una lectura més detinguda mostra, però, que t’estàs rient dels defensors dels animals. Hi ha molta conya marinera soterrada en esta ficció i falta eixe puntet de dramatisme que implica l’escena del bou davant la secció de carnisseria d’un supermercat, amb les prestatgeries plenes de filets, entrecots i galtes dels seus congèneres. Com a paròdia, funciona; com a relat seriós, manca de versemblança.

ànima beneïda ha dit...

És possible, anònim, que faces com que et poses transcendent perquè vols participar al concurs de comentaris. Però tu també t’estàs rient, com demostra eixa expressió teua «ànimes beneïdes que militen als moviments animalistes».

Anònim ha dit...

I a mi que em fa la impressió que açò són autocomentaris que es fa Aquil·les...

Aquil·les Sisternes ha dit...

Tot podria ser... A mi també m'agradaria participar a la baralla d'anònims.