dissabte, 21 d’agost del 2010

El Banquer

Li dien "el banquer" perquè havia treballat en un banc prestant diners, i, també, perquè, ara, dormia en un banc demanant-los.


9 comentaris:

Anònim ha dit...

heu encetat un nou concurs de micorelats o és que refelet està gos?

Clidice ha dit...

si més no els posadors de malnoms sempre l'encerten.

Vicicle ha dit...

Admirable, algú que n'és fidel als seus principis fins on calga

Alejandro VI ha dit...

Vale, perfecto. Minicolgajo que refleja esencialmente la impotencia que produce el progrencabronamiento perpetuo. Relatad ya la siguiente jelipoyez que me aburro.

Alietes el del Corralot ha dit...

Xe, Alejandro VI, no li agrada res a vosté. És més, pareix estar sempre en un estat de "retroencabronamiento". Em fa la impressió que vosté folla poc i malament.

Alejandro VI ha dit...

Y tu más. (Por no salirme del tema)

Alietes el del Corralot ha dit...

Alejandro VI, amb el "Y tu (sic) más." supose que vol dir que jo folle més que vosté, cosa poc difícil per altra banda. Encara que pels últims comentaris que ens ha regalat pareix que se li ha arreglat la cosa últimament. Fa més bona cara. Fins i tot se li ha escapat algun detallet de bon humor. Qué? Li ha aprofitat el cap de setmana, eh, pillo? (No em conteste si no vol.)

Alejandro VI ha dit...

Muy gafa-pasta. Me decepcionan las respuestas con mas de un 50% de contenido rico en demagogia. Aunque no sorprenden. Ya sabia a lo que me exponía aquí. Ciertos foros no merecen cuidado ni en las tildes.
Pero cuenta, cuenta, cuentacuentos, ¿Cómo sabes que cara hago tras este fin de semana, pillo? No puedo decir lo mismo de la tuya.

Alietes el del Corralot ha dit...

Per sort!

(I encara va deixant-se vosté accents)