dissabte, 3 de juliol del 2010

Causa major

Esta vesprada es juga el partit de futbol entre la selecció espanyola i la de Paraguai. Sì, els mateixos de l'acudit de la demanada de mà que popularitzaren Tip i Coll:

- Hola, soy paraguayo y vengo para casarme con su hija.
- ¿Para qué?
- Paraguayo

Però, els paraguaios són, en realitat, el nom comú o vulgar. El nom científic que s'ha d'utilitzar és Prunus persica de la varietat platycarpa.

El partit d’esta vesprada ha de ser alguna cosa molt important, a jutjar pel correu que va enviar l’organització del Circuit de Carreres Populars de La Costera-La Canal als seus inscrits, i que ací vos reproduïsc tal qual:

Hola, como ya sabrás la Selección Española a ganado a Portugal y por tanto pasa a cuartos de final.

El partido lo jugará el próximo sábado a las 20:30 horas. España / Paraguay

La carrera de Valles que estaba prevista para este sábado a las 20:00 horas, la adelantamos a las 19:00 horas para que todos tengamos tiempo de participar y despues poder irnos a ver el partido.

te pedimos que nos ayudes a comentar el cambio de hora para que todos queden enterados.

Un saludo
Circuit la Costera

L’any passat la carrera de Vallés va ser a les 19h. i, malauradament, es va patir algun que altre esglai per colp de calor entre els participants. Sàviament, enguany s'havia endarrerit l’eixida fins les 20h. però, per causa major, l'inici de la prova tornarà a ser a les 19h. Esperem que no passe res.


Selecció d'espayols ----------------------Selecció de paraguaios

3 comentaris:

Lluís Bosch ha dit...

Podríem fer una llista dels horaris que varien per la cosa del futbol. Un detall més per saber quina mena de país (i de món) és aquest. Ara ja no et dic res amb la semi-final...

Alietes el del Corralot ha dit...

Entre els farandulers ja s'ha fet famosa la frase: "Hui juguem contra el Barça". Vol dir que l'hora de la funció coincideix amb partit de l'equip de la ciutat i, per tant, ja pots esperar poc públic.

La putada és que últimament sempre juguem contra algú.
Puto futbol!

Alietes el del Corralot ha dit...

La reflexió no està malament, però la foto de "la roca" és vertaderament impactant. No se'n salva un!