dimecres, 27 de gener del 2010

SÀTIVA?


Un cartell d'accés a Xàtiva, amb el nom de la ciutat, apareix amb un grafitti la intenció del qual no acabe de tindre clara: una "essa" cutre i taronja superposada a la "ix". Si es tractava d'un acte de protesta contra la denominació normalitzada no haguera estat més fàcil emprar la "jota" de Játiva arribaspaña de tota la vida? Potser és algú que reivindica la denominació llatina de Saetabis sols que actualitzada?

Un amant del cinema classificat "S" de mamelles i culs a l'aire i sexe d'opereta? Serà que aquesta ciutat és massa pornogràfica per a ell? Ho és en realitat? Un anti-sistema reproduint sense massa fortuna el signe del dòlar per denunciar que la ciutat està dominada per les grans corporacions? Un visionari, un innovador, que creu que Sàtiva és una denominació més comercial? Algú que no sap pronunciar la "ix"? Una estratègia turística de Marian Soro? Un aturat avorrit? És Superflipo preparant el seu proper post? Apareixeran més "esses" arreu de la ciutat? Algú ha parlat ja d'aquest cartell i estic fent el ridícul?

Hi ha preguntes que mereixen ser contestades. Però no són aquestes.

7 comentaris:

Rousseau ha dit...

Pa mi que és un fumaporros!

Alietes el del Corralot ha dit...

Pâ mi que hi ha una passa d'hiperactivitat en El Penjoll. Xe, dixeu passar unes quantes horetes entre post i post! No done a l'abast! O serà una estratègia del Doctor S per fer-se amb El Penjoll?

LoyKaPV ha dit...

La del símbol del dolar li vé que ni pintat la veritat.

Marc Gomar ha dit...

Com Rousseau, aposte per la cannabis "sativa"

Davit del carré Blanc ha dit...

Diria que és la s de Rus. Trobe un excés de confiança en l'ésser humà pensar que Marian Soro pot tenir un estratègia turística o del qualsevol altre tipus que no siga posar veueta i dir a la ràdio "com tu bé dius" (és que sempre li fan preguntes que ja tenen la resposta en l'enunciat: ja voldríem que en els exàmens les feren així)

Lo Pol ha dit...

Guanya la tesi del fumataire, de moment. Si no, no s'entén.

Espere, Davit, que s'haja entés la fina ironia sobre Marian Soro.

No se sufoque per les cagaleres creatives, senyor Alietes. Visca l'anarquia penjollaire!!

Davit del carré Blanc ha dit...

No patisca, s'ha entés perfectament el to irònic.
Per cert, parlant d'estratègia: la Soro i companyia es coneix que quan no ve donada previament no tenen massa idea del que suposa preparar uns documents per presentar-se a una subvenció. Dos mesets a qualsevol centre (de dia, ocupacional...) gestionat per una associació i aprendria ràpidament a fer a temps els tràmits.