dimarts, 29 de desembre del 2009

VIDEOCLIP AMB INSERCIÓ PUBLICITÀRIA

Això us passa per despertar la ira de la bèstia. Com a represàlia pel post anterior, penjollem un videoclip que ens ha arribat a les mans d'un grup aragonés de death-metal o black-metal (perdoneu però açò no m'ho sé molt bé, no és la meua especialitat), Blackmatadero, amb una temàtica molt nadalenca i familiar i, el que és curiós, una inserció publicitària a la meitat, cosa que no recordem haver vist mai. Au, a mamar! Una altra vegada torneu amb el Kalinka, ka-ka-la, i la mare que ho ha parit tot.

Postcoitum. Sempre m'he preguntat com és possible cantar així més de vint segons sense deixar la gola com un puto fregall. Agrairíem aclariments al respecte.

7 comentaris:

refelet ha dit...

Molt bo el vídeo. Eixes casetes en runes que eixen seran un despoblat morisc?

peguie ha dit...

Aquest video m'ha recordat un Festimad que vaig anar que actuava Pixies i Korn. Primer va actuar Pixies que era el grup que jo volia vore i tot siga dit, vaig disfrutar com una cosaca... Després actuava Korn. Aquest grup m' ha portat aquest Festival al record i he recordat bons moments allí viscuts. Gràcies.

Lo Pol ha dit...

Quin món més estrany, Peguie! Mai haguera sospitat que amb eixe vídeo podia recordar-li els Pixies a algú! Me n'alegre. Però espere que quan parle dels Pixies a la secció de la discoteca, que algun dia ho faré, això no li recorde a algú, jo què sé, a Juanita Reyna.

Morisc no sé, Rafelet, però s'ho han currat amb quatre xavos, això sí que ho sé (el que corre primer escapant dels zombies és el director).

peguie ha dit...

És evident que em referia a Korn, tal vegada és que no coneixes aquest grup de rock.

Lev O'Leory ha dit...

A tall d'informació (i és de primera mà: la primera zombi que ix és la meua neboda), el vídeo el van filmar a Garrapinillos, a tocar de l'aeroport de Saragossa.

Unknown ha dit...

gracias por postear mi viedoclip! no viene mal que nos vean cuanto mas mejor, jejej.
lo de la voz del cantante tiene su truco, se canta desde el diafragma del estómago proyectando la voz desde las tripas, es una técnica un poco complicada pero como podeis observar el cantante lo domina, lo bueno de esta técnica es que la garganta no sufre tanto como parece desde fuera, aunque después de un concierto si que se note...
saludos Rumiantes!

Lo Pol ha dit...

Gracias por la información, Rumiante, de verdad que estaba intrigado por este tema. De todas formas, he intentado hoy cantar con las tripas y es un rato jodido.

Enhorabuena por el vídeo, es muy divertido. Saludos.


Peguie: ja sé qui són Korn, però per associació d'idees (o de cartells estranys ens els festivals) hem arribat als Pixies.