dimarts, 29 de desembre del 2009

Un nou cas de pirateria



El proppassat dia divuit, els mitjans de comunicació informaven de la detenció d’una dona i sis homes durant una operació antidroga enllestida per la Guàrdia Civil. Sembla que els detinguts pertanyien a una xarxa dedicada al tràfec d’anabolitzants, hormones i altres substàncies. Se’ls imputava, per tant, diferents càrrecs: tràfec de drogues, delicte contra la salut pública, extorsió i falsificació. En el transcurs de les recerques, la Guàrdia Civil havia escorcollat a Xàtiva i Canals un total de tres domicilis, un gimnàs i un local comercial. Les primeres detencions s’efectuaren al carrer Abú Masaifa de la capital de la Costera. Com a resultat dels escorcolls, els agents de la Benemèrita havien confiscat 1.300 dosis d’anabolitzants i hormones, 1.200 grams de marihuana, 25 d’haixix, així com eines i substàncies de tall. Els periòdics afirmaven que les recerques continuaven obertes fins al total esclariment dels fets i la detenció d’altres possibles implicats.

Com que les meues ocupacions m’obliguen a estar sempre alerta, a traure punta als meus dots d’observació, vaig prendre esment d’un detall cridaner: els detinguts també estaven acusats de falsificació. Què havien falsificat? Vaig parlar amb un agent de la UDYCO que em deu més d’un favor. El meu interlocutor estava indignat. Em va dir que la coordinació amb la Guàrdia Civil és nul·la; els picoletos mantenen un mutisme total sobre les seues recerques. Decidí actuar pel meu compte. Després de camejar pels llocs on habitualment es fumen “xines” (els parcs, la plaça de l’Almàssera, diferents discoteques...), aní acumulant nombroses pistes. Més tard, descobrí que la casa Apple —sí, la companyia que fabrica els iPod, iPhone, iMac— s’havia personat a la causa oberta contra la banda desarticulada. Per què? Perquè hi havia, entre el material confiscat als delinqüents, els encunys amb què falsificaven la famosa poma —el logotip d’Apple— d'un giny, l’iPorro, que era tot un èxit de vendes. Un nou cas de pirateria!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

GRÀCIES PER RESPECTAR LES 8 HORES ENTRE POST I POST

Anònim ha dit...

El vídeo anterior és simpàtic, però tampoc no havia respectat les 12 hores des del darrer post. Per cert, un vídeo a pal sec es pot considerar un post?

Peguie ha dit...

El vídeo no l'he baixat d'internet, sinó que l'he gravat jo. Darrerament s'havia parlat de 8 h. En qualsevol cas 3 hores és molt poc. En aquestos casos se sol programar per a que es penge al dia següent.

Superagent Pardo ha dit...

Peguie, de cap manera m’identifique amb l’anònim anterior i li demane disculpes. Només puc dir que ahir per la vesprada, quan vaig programar el meu post per a les 11,30 PM (12 hores després de l’entrada de lo Pol), no vaig advertir que vostè hagués penjat el seu vídeo. Li torne a demanar disculpes.

peguie ha dit...

Ok, don't worry!