dimecres, 28 d’octubre del 2009

PANDÈMIES

Quants individus occidentals adults entre els 18 i els 40 anys d'edat devem quedar sense tatuar, sense haver estat perforats per una arracada o un piercing i sense haver llegit una sola línia d'Stieg Larsson? 40, 100, 115, 430 a tot estirar?

20 comentaris:

Cul de sac ha dit...

Em sembla a mi que, els pocs que queden, mes bé són Accidentals (que no Occidentals).

-an accidental man-

TdlH ha dit...

«A vôrer», numerem-mos: un...

Tadeus ha dit...

Jo també!

Comtessa d´Angeville ha dit...

A vore ara què passa amb els tatuats????

Lo Pol ha dit...

Crec que estic eliminat: tinc la portada del Penjoll tatuada en el cul...

En realitat he llegit el puto Larsson.

Comtessa d´Angeville ha dit...

De lo de Larsson sí me salve. Ni llegit ni ganes.

refelet ha dit...

Tres!

peguie ha dit...

i les arracades puntuen?

Alietes el del Corralot ha dit...

Les arracades despuntuen i fuliminen, amb la qual cosa l'espectre (passeu-me la parauleta) femení ho teniu ben fotut. Això de les arracades deu ser alguna reminiscència tribal, com allò de menjar carn, vaja.

Comtessa, els tatuatges són esborrables? O són d'eixos d'"amor de madre" pâ tota la vida?

Quatre!

Cul de sac ha dit...

Cinco, por el cul...

Unknown ha dit...

sis, bueno crec... espereu, que demà em toca dutxar-me i vos ho confirme...

Unknown ha dit...

Em temo que quedo descartada per les arrecades que em van posar de petita. Pel Larsson, no puntuo; i pels tatuatges, tampoc

Clidice ha dit...

vaja! un post masclista! perquè les femelles amb arracades que no anem tatuades i no hem llegit Larsson (ni ganes) ja perdem d'entrada! tse tse ;P (ui, a sobre em passo d'edat! res res, no he dit res) :D

Alietes el del Corralot ha dit...

És veritat, Clidice, disculpeu-me. Els forats que us fan a les dones quan acabeu de nàixer no haurien de despuntuar, perqué no depenen de la vostra voluntat. Es fan salvatgement i sense consulta prèvia. Fem, doncs, que no desqualifiquen. Ara bé, tota aquella perforació feta sota la voluntat del perforat fulimina directament.
Així obrim una miqueta més el conjunt d'individus no afectats encara per cap d'estes tres pandèmies.

Clidice ha dit...

gràcies, respiro alleujada :P

Alietes el del Corralot ha dit...

Estem ací per servir al client.

Justicier anmascarat! ha dit...

Tadeus Calinca és un cicatero i está fuliminat perque te més de quaranta!

http://ca.wikipedia.org/wiki/Tadeus_Calinca

Tadeus ha dit...

Xivato!

Anònim ha dit...

Qui és Larsson?

Un pirata que ha vist l'Holandés Errant ha dit...

Larsson hi ha molts (des de jugadors de futbol a escriptors). La majoria dels Larsson són suecs. Entre els escriptor suecs, a mi m'agrada un Larsson en concret: Björn Larsson. Un estiu vaig llegir, de casualitat, un llibre seu que em va agradar molt. El llibre es deia "Long John Silver" (sí, com el famós pirata de "L'illa del tresor", de R.L. Stevenson). El llibre de Larsson recull la increïble història d’este pirata contada per ell mateix. Comença així:

“Año de gracia 1742. He vivido mucho, eso nadie me lo puede negar. Todos los que he conocido están muertos. A algunos los he mandado yo mismo al otro mundo, si es que existe, aunque ¿por qué tendría que existir? De veras espero que no exista, porque de lo contrario tendríamos que vernos de nuevo en el Infierno: el ciego Pew, Israel Hands, Billy Bones, el idiota de Morgan, que se atrevió a pasarme el punto negro, y todos los demás, incluidos Flint, Dios lo tenga en su reino, si es que Dios existe. Y todos me darían la bienvenida; me harían una reverencia y dirían que todo vuelve a ser como antes. Pero al mismo tiempo el miedo les saldría a relucir como sale un sol ardiente sobre un pálido mar. «¿Miedo a qué?», me pregunto. En el Infierno no pueden temer a la muerte. Si no, ¿qué iba a ser aquello?”