diumenge, 13 de setembre del 2009

Xavi Castillo al Gran Teatre de Xàtiva!

Gràcies a la Falla del Carme, vam poder gaudir ahir per la nit al Gran Teatre de Xàtiva del vetat Xavi Castillo. L’acollida del poble socarrat va estar a l’altura del monarca valencià de l’humor popular. No hi havia un seient lliure, ni en platea, ni en amfiteatre i llotges. L'assistència de penjollaires també fou significativa. Allí em vaig trobar amb: Peguie, Refelet, Tarsan, Dª Reencarnación, el Santíssim Pare, Sir Drac Montdúver, inclús em va semblar vore a... Dionisos Papallona! Ací vos deixe algunes fotos per si reconeixeu a algun d'ells:


Però, al que anàvem: Xavi Castillo va ser el bufó de Xàtiva... l’altre bufó (com va aclarir ell mateix), ficant en escena Històries de reis i bufons. L’espectacle el va dedicar a Pepe Rubianes. Durant quasi dues hores i mitja, ens va entretindre recordant-nos i fent-nos riure dels personatges que són i de les barbaritats que fan els que manen (i mamen) al País Valencià... Ben vist, qui exagera les coses i es passa no és Xavi Castillo, sinó els protagonistes dels seus espectacles... I mentre un ho fa als escenaris i de broma, els altres ho fan als càrrecs que ocupen i en serio.

Els que es vau perdre l'espectacle el podeu vore la nit del proper 25 a la Pobla Llarga on hi haurà dues funcions, a les 22:30h i a la 1:00h., i el dia 27, a les 20h., al Centre Cultural Calixte III de Canals. Ací podeu vore altres actuacions que Xavi Castillo té properes.

I ací vos deixe una de les reflexions finals d'Històries de reis i bufons.


6 comentaris:

peguie ha dit...

Sr Fiplo jo vaig estar, de fet estic en dos fotus, ho ha fet aposta o és que necessita que li augmenten les dioptríes de les seues "gafes"?

Anònim ha dit...

Gran treball gràfic el que ha realitzat, Capità.
Gaudirem d'un espectacle divertit i molt recomanable per a estrenyits de mentals.

Capità Superflipo ha dit...

Aleshores, senyoreta Peguie, crec que la vaig confondre amb Dionisos Papallona... però estic segur que ell revolejava per allí. En qualsevol cas, acceptes les meues disculpes.

Per cert, també hi havien alguns pseudoautors fulminats en recents EROs..

Sindicat de pseudoautors comparativament agraviats ha dit...

Eros? Eros Ramaxoti, no té fot!

Això dels eros només se li aplica als que convé! On està l'Ero d'agost? alguns pesos pesats dels Penjoll se n'hagueren anat fora per la via ràpida! però clar, això no interessa!

Alietes el del Corralot ha dit...

Home, clar que no interessa! Ací ningú no ha parlat de justícia, sinó d'aplicació d'EROs.

Capità Superflipo ha dit...

Propose que en el següent ERO incloguem a William Faulkner.