dissabte, 19 de setembre del 2009

El Blog dels Concursos de La Lluna en un Cove


El projecte literari de La Lluna en un Cove continua imparable. Després de l'apoteòsic èxit del número 9 (setembre), que ja ha quedat pràcticament exhaurit, ens preparem per a llançar un número 10 (octubre) carregat de sorpreses. Aquest número 10 serà un "especial viatges", i amb ell La Lluna en un Cove fa un nou pas endavant: amplia la revista (passa a tindre 110 pàgines), introdueix seccions fixes (per exemple, un relat contat en vinyetes, i una secció de crítica de cinema que es dirà "Fora de Cartellera"); a més a més, comença la publicació per capítols d'una novel·la (La terra que el temps oblidà, d'E. R. Burroughs); i moltes més sopreses. Mentrestant, el Blog dels Concursos de La Lluna en un Cove continua afegint seguidors. En només un mes i pocs dies de funcionament, ja hi ha més de 45 persones que estan "enganxades" a aquest Blog dels Concursos (on, per cert, es poden guanyar premis: exemplars gratuïts de La Lluna en un Cove, etc.). D'altra banda, cada dia tenim més subscriptors a la revista, i la nostra llista de contactes per a rebre el butlletí electrònic de notícies supera ja les 3500 persones. Tot plegat, ens indica que el nostre projecte literari agrada cada cop més (a pesar dels molts entrebancs i les moltes dificultats que ens han posat i ens posen pel fet de publicar en una llengua diferent del castellà). Ara, a més, ampliem els punts de venda on es pot trobar la nostra publicació. En la Costera, i concretament en Xàtiva, hi ha dues llibreries que col·laboren amb nosaltres. Són: Llibreria "Vaixell", en el carrer Pintor Perales; i Llibreria "La Costera", en el carrer Gregorio Molina. La Lluna en un Cove dóna veu als escriptors novells, a aquells que escriuen en la nostra llengua; permet que les seues obres siguen publicades en paper, i ara, a més, els fa un xicotet pagament en euros a canvi de les seves col·laboracions.

10 comentaris:

Tadeus ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Tadeus ha dit...

No sé qui és l'individu que s'amaga baix del nom de "La Lluna en un Cove" però crec que ja està bé d'utilitzar El Penjoll exclusivament com a espai per a anunciar-se gratuitament. I a més se salta a la torera la norma de deixar unes 12 hores entre una entrada i una altra. Lamentable! ¿No hi ha ningú en El Penjoll que els diga alguna cosa, o que esborre immediatament esta entrada publicitària? ¿Com és possible que encara tinguen permís com a autor, després de tant de temps comportant-se com a autèntics paràsits, publicant UNA I ALTRA VEGADA entrades publicitàries? Ja està bé, home. Ací n'hi ha gent amb ganes de fer coses i poc a poc s'estan fent propostes més i més interessants. ¿Què pinten ací oportunistes com els de la merda en un Cove? JA ESTÀ BÉ! A la puta calle!

Que conste que tot açò, potser amb altres paraules, ho vinc dient des de fa mesos. No és qüestió d'un dia només ni d'un cabreig momentani.

Joan Figueres i Guíxols ha dit...

Una gran abraçada des de XILe...
buscant blocs a la xarxa t'hi he trobat...

Anònim ha dit...

No entenc la postura de Calinca. Algú me la pot explicar? per que he arribat a pensar que és ell l´autor de la Lluna en un Cove!!! És aixó posible? Hi ha alguna rel.lació entre la Lluna i Calinca? Són moltes crítiques contínues. Estratègia de marketing? No ho se peró extrany si que és (almenys per a mi)

Anònim ha dit...

Un troll o trol es un vocablo de Internet que describe a una persona que sólo busca provocar intencionadamente a los usuarios o lectores, creando controversia, provocar reacciones predecibles, especialmente por parte de usuarios novatos, con fines diversos, desde el simple divertimento hasta interrumpir o desviar los temas de las discusiones, o bien provocar flamewars, enfadando a sus participantes y enfrentándolos entre sí. El troll puede ser más o menos sofisticado, desde mensajes groseros, ofensivos o fuera de tema, sutiles provocaciones o mentiras difíciles de detectar, con la intención en cualquier caso de confundir o provocar la reacción de los demás.

Tadeus ha dit...

Fa un temps vam decidir fer un replantejament del Penjoll. Era una època en la qual hi havia molta gent que utilitzava El Penjoll com a panell d'anuncis d'activitats, etc., i vam pensar que eixa no era la funció del Penjoll, que és un lloc per a la creació i el debat, no una plataforma d'anuncis de blogs. Crec que el misstage es va entendre, i des de llavors han desaparegut estos 'anuncis', a excepció d'estos personatges de la Lluna en un Cove, que no sé per quin motiu, encara es permeten el luxe d'utilitzar El Penjoll com a plataforma publicitària gratuita. He comentat açò moltes vegades amb altres autors del Penjoll i estan bàsicament d'acord amb mi; la qüestió és: ¿per què no s'actua contra estos paràsits? - Li assegure que jo no hi tinc res a vore; per demostrar-li-ho, diré el següent: demane públicament que siga esborrada esta entrada (per mi com si desapareixen totes les seues entrades) i que s'elimine els de la Lluna en un Cove com a autors, o almenys que se'ls sancione per un temps. ¿Li sembla bé?

Vaig a ser constructiu: crec que fa falta un punt 5) en les normes d'estil que es poden vore a la dreta. Jo el redactaria així:

5) Els autors que, de manera repetida i manifesta, utilitzen El Penjoll com a mitjà per a promocionar negocis privats, pàgines web o blogs particulars seran amonestats; la reiteració en esta conducta pot provocar la seua expusió com a autors.

Fins i tot proposaria la norma 6):

6) Els autors del Penjoll s'identifiquen amb un seudònim personal, que ha de ser diferent del títol del seu blog o pàgina web personal, sobretot si hi ha algun tipus d'activitat comercial relacionada amb el títol.

Anònim ha dit...

Repassem:

Comentari de Calinca a un post, el 15 de setembre: “L'autor d'esta entrada es presenta a sí mateix com a gran 'demòcrata'”

Calinca ahir 19 de setembre: “a mi no m'agrada posar normes en qüestions literàries, ho trobe un poc mediocre”

Calinca hui 20 de setembre: “demane públicament que siga esborrada esta entrada (per mi com si desapareixen totes les seues entrades) i que s'elimine els de la Lluna en un Cove com a autors” i “Vaig a ser constructiu: crec que fa falta un punt 5) en les normes d'estil que es poden vore a la dreta (…) Fins i tot proposaria la norma 6) (…)”

Tadeus ha dit...

¿Cal que conteste les tergiversacions d'un anònim? A mi, realment, el que m'agrada és insultar als anònims: Sr 'Anònim', és vosté un subnormal. Si vol debatre amb mi, pose's un nom.

Anònim ha dit...

Un troll és un vocable d'Internet que descriu una persona que només busca provocar intencionadament els usuaris o lectors, creant controvèrsia, PROVOCAR REACCIONS PREDECIBLES.

Calinca hui:

"Els autors del Penjoll s'identifiquen amb un seudònim personal, que ha de ser diferent del títol del seu blog o pàgina web personal, sobretot si hi ha algun tipus d'activitat comercial relacionada amb el títol."

Web de Tadeus Calinca:

http://209.85.229.132/search?q=cache:gMQNrkrlRGIJ:webs.ono.com/calinca/+tadeus+calinca&cd=1&hl=ca&ct=clnk&gl=es&client=firefox-a

Estratègia de marqueting?

Don't feed the troll!

Tadeus ha dit...

Curiosa estratègia de màrqueting, quan estic demanant que s'esborre esta entrada i els seus comentaris!!!!!

Bé, Sr Anònim, ho ha aconseguit, vaig a enraonar amb vosté. La democràcia consisteix en proposar coses i esperar a què les accepte la majoria, o que hi haja consens. Jo hui he proposat dos nous articles en les normes d'estil del Penjoll (res a vore amb jocs literaris) i ho he fet amb esperit constructiu. Sembla que vosté no acaba de captar el mecanisme democràtic de la presa de decisions. Que jo propose una cosa no significa que eixa cosa siga ja la llei.

Per molt que intente embolicar les coses, l'únic que aconsegueix és posar-se en evidència. per cert, la meua pàgina web funciona des de fa molt de temps. Hui m'he adonat que, per error, el meu perfil de blogger era inaccessible per al públkic en general, i ho he canviat. També he obert al públic el meu blog, però no escriuré un a entrada en El Penjoll anunciant-ho. De fet, com deia, espere que s'elimine esta entrada amb tots els seus comentaris.

¿Què més vol, Sr Anònim?