dilluns, 21 de setembre del 2009

El 7é ERO d’El Penjoll ha dictat sentència!


Els lectors i lectores (que alguna hi haurà) d’El Penjoll han decidit despatxar per la back door als següents pseudoautors:

- Petit Príncep
- Endsi
- Vicent
- Vicent Luna i Sirera
- Ecosafor
- Marxi

La vida és així de dura a El Penjol, un dia estàs allà amunt i al cap d’un mes ets un dels damnificats d'un ERO.

20 comentaris:

D.ª Reencarnación Palomino ha dit...

Carta oberta a El Penjoll:

El passat 10 d’Agost vaig enviar un relat a La Lluna en un Cove i ahir em van comunicar que no l’acceptaven per publicar-lo. Des d'este moment tan tràgic, la meua vida ha perdut tot sentit, i l’únic que tinc és sed de venjança. Estic amb Cal·linca! La Lluna en un Cove són uns "okupes" que només utilitzen El Penjoll com un espai per publicitar-se. Ja està bé! Propose fer un referèndum. La pregunta podria formular-se així: Aprova el desallotjament de Lluna en un Cove d’El Penjoll?

Anònim ha dit...

Endsi també?!! Per què... per què...

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

Personalment, em sembla molt bé que Ecosafor, alies Roger Cremades-yo he venido aquí a hablar de mi libro, haja estat desallotjat del Penjoll, ja que m'ha decebut profundament.

Roger Cremades és de la Safor, i casualment no ha dit ni mu del tema del Macroabocador de Llanera, gràcies al qual tota la merda de Gandia podrà ser olorada a Xàtiva i perfumarà La Costera. Jo confiava en que amb l'Ero, aprofitaria per fer un article criticant el tema dels macroabocadors però no ha fet res. Mentre no purgue les seues penes, hauria de ser declarat persona non grata al Penjoll i ecologista-oportunista de l'any!

Capità Superflipo ha dit...

Així m'agrada, fent amics!

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

No, home (o, millor dit, mona!) si jo pense que el Roger Cremades este, en el fons, és un bon xicot, però és que hi ha que punxar-lo de vegada en quant pa' que reaccione! No sé si m'explique. A més tot açò del Ero per a què ho fem? pa' fer amics no? No veges que contents estaran alguns pseudoautors.

Per cert, és una llàstima haver fet fora a Vicent. Té al seu bloc "L'Aixeta" una divertida enquesta sobre l'alcaldesa de Torrent. Llegiu els dos articles que té sobre el tema. Però clar, ací no ha fet gran cosa.

Cívic ha dit...

Tarsann!!!!!!!!! jajajaja el meu amic! encara espere eixa cervesa amb tu!!!!!!

Gràcies per lo de eco-oportunista, doncs tants en hi ha que de vegades jo mateix m'assuste, està bé que dones a conéixer eixa categoria de rates, ja que s'esta divulgant excessivament entre la societat.

I em fa vergonya assumir que no puc estar en tot, que fa mesos que tinc al calaix l'article "la merda s'ha de quedar a casa" i que el meu proper projecte sobre el patrimoni als països catalans estiga a dins una carpeta i no veja més llum que la que passen entre els fulls.

No tinc temps, sóc una merda d'autònom pringat que si no entrega els informes -almenys sí els redacte des d'una perspectiva ètica i em negue a fer estudis d'impacte ambiental i altres eco-xorrades-... deia que si no entregue no cobre ni pague la lletra ni el super. Així que us deixe per una temporada, quan tinga alguna cosa interessant que dir ja us trucaré a la porta.
Una abraçada a tothom i han estat molt grats aquests mesos amb vosaltres :-)

Cívic ha dit...

Confesse que m'ha vingut a l'ull una llagrimeta nostàlgica, espere que Tarsan amb això done per purgades les meves penes,

que entenga tan difícil com és obrir-se pas en el mercat del llibre (que els ho diguen als de la lluna en el cove),

i que em perdone per qualsevol altra cosa que haja estat inoportuna per part meva, de veres

d'altra banda me n'alegre, doncs mai (HO JURE, QUÈ CURIÓS, MAI M'HAVIEN TIRAT D'ENLLOC!) m'havien expulsat d'enlloc, ni del col·lege (és una vergonya per a mi que això no em passara) i sempre hi ha una primera experiència per a tot, que evidentment ha estat causada per les vacances i el sobreexcés de feina de la tornada,

espere que si llig això algun funcionari membre del tribunal, o si algú dels que m'ha expulsat del Penjoll li sobra el temps o els diners, i ho dic amb mala llet, se li clave pel cul una figuera de pala, doncs no teniu ni idea de per quin forat estic passant

si no arribeu a aquestos estrems socio-capitalistes per mi tot resta en una anècdota divertida i un bon record, de veres

salut i endavant
Roger

peguie ha dit...

Bueno,bueno paregueu la inquisició...

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

Clavar-se un figuera de pala pel cul! quina gran expressió!

Ja els ho dia jo que este xic és un caxondo! En fi, si està tan ocupat ho entenc perfectament,li demane disculpes per les meues parauletes anteriors, li desitge molta sort i espere torna-lo a vore prompte per ací!

Salut!

Anònim ha dit...

Açò és sublim. L'ERO com subgènere literari!

Superagent Pardo ha dit...

Senyora Reencarnación, no s'ha parat vostè a pensar que igual li han rebutjat el text per ser un petardo? Una publicació seriosa ha de vigilar la qualitat d'allò que mostra als lectors.

Per què no s'anima i penja el relat ací? Així jutjarem. I si el seu relat resulta ser sublim, propose que la figa de pala se la claven pel cove els de la Lluna.

D.ª Reencarnación Palomino ha dit...

Superagent, no li càpia cap dubte que el meu relat està més a prop de ser "petardo" que sublim, però no li càpia cap dubte, tampoc, que el llegirà en breu a El Penjoll.

Tadeus ha dit...

Veig que tenim un altre debat calentet...

Pel que fa a 'Ecosafor', no tinc una opinió formada, ja que no conec bé els detalls de la qüestió. On sí que puc opinar és en el cas de 'La lluna en un Cove'.

Se suposa que els autors del Penjoll són persones (o personatges) que volen dir coses, crear textos, opinar, debatre, compartir experiències, proposar experiències. El Penjoll és un espai lliure per a la reflexió, la creació i el debat. En el cas de 'La Lluna en un Cove' el que tenim és una ENTITAT abstracta que no debat, ni opina, ni crea; l'únic que fa és emetre anuncis, de manera freda i mecànica, i periòdica. Per tant, ací tenim el primer problema: 'La Lluna en un Cove' no es pot considerar autor del Penjoll, sinó 'entitat que utilitza el Penjoll per fer-se propaganda'. ¿Això vol dir que està prohibit anunciar coses al Penjoll? De cap manera. Trobe natural que un autor del Penjoll anuncie alguna cosa dins del context propi del que és El Penjoll, fins i tot si és l'anunci d'alguna iniciativa pròpia o aliena en el terreny cultural, literari, etc; la clau està en el fet que els del Cove ho fan de manera SISTEMÀTICA, i SENSE APORTAR RES MÉS que la mera propaganda. Vaja, se'ls veu el 'plumero'.

¿Vol dir això que 'La Lluna en el Cove' no pot anunciar les seues activitats en El Penjoll? Jo crec que cal diferenciar les coses. Una cosa és un autor i una altra una entitat, siga la que siga. Una entitat pot enviar anuncis al Penjoll, i des del Penjoll es pot decidir si es publica o no l'anunci o convocatòria, segons les circumstàncies del moment; també es pot decidir en quin format es fan els anuncis. El que no té sentit és que siga l'anunciant qui decidisca quan i com es publica l'anunci en un mitjà que no és el seu. Això és un luxe desmesurat, i els de 'La Lluna en un Cove' ens han demnostrat ben clarament que es tallen un pèl a l'horas d'aprofitar-se del Penjoll per als seus interessos amb el salvaconducte de ser 'autors'.

Crec, a més, que per damunt de les normes està el sentit comú, i hi ha coses que clamen al cel. Fa temps vam arribar al consens que EL Penjoll no era un tauler d'anuncis per a altres blogs o colectius, i crec que això es va comprendre no com una imposició o una norma, sinó com una mesura de sentit comú. De seny, de perspectiva, que ja som majorets. Han de ser els propis autors els que calibren l'ús que fan d'un mitjà plural com és El Penjoll.

Per tot açò, opine que cal ELIMINAR com a 'autor' a l'entitat anomenada 'La Lluna en un Cove'.

Capità Superflipo ha dit...

A mi em sembla bé la reflexió de Cal·linca, però no seria tan dràstic com per eliminar-los com autors directament, sinó que ho sotmetria a referèndum com diu Dª Reencarnación.

Anònim ha dit...

amb tant de Tadeus us quedareu més a soles que la pepica, que només li queda per a gitar-se el retor..

per cert aixo de "en el més alt" és un castellanisme, supercolla de lletraferits...

Aquil·les Sisternes ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Aquil·les Sisternes ha dit...

Anònim, ja que et fiques tan purista (en pla mestre de gramàtica), et diré que tu tampoc no tens massa clares les normmes sintàctiques, llest.

L'enunciat «més a soles que la pepica, que només li queda per a gitar-se el retor» s’hauria de dir, en carrecte catalunyés, així: «més a soles que la Pepica, a qui (o a la qual) només li queda per a gitar-se el rector».

Cívic ha dit...

Xè Tarsan, quin moment més romàntic, jo no m'esperava això de tu, quin detall has tingut, et declare Cavaller del Paisatge del Bosc Humit Tropical

El Penjoll ha dit...

A l'anònim del castellanisme "en el més alt":

Gràcies, per la teua observació. T'agrada com queda ara?

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

Eh, per a que després diguen que en El Penjoll sempre estem de baralla. Moltes gràcies Ecosafor per aquest bell nomenament!