diumenge, 2 d’agost del 2009

Heidi i Alietes finalistes "ex aequo" dels 2ons Premis de Microrelats d’El Penjoll 2009


Finalitzat el període de votacions, ens trobem dos microrelats que han obtingut, cadascú, el 22% dels 22 vots totals i que, per tant, són els mereixedors del reconeixement de finalistes ex aequo dels 2ons Premis de Microrelats d'El Penjoll 2009. Els microrelats són Contrastos vitals i Onan, dels d’ara endavant, Molt Excel·lentíssima i Magnificent Milady Heidi i Molt Excel·lentíssim i Magnificent Sir Alietes el del corralot, als que, per la Gràcia de Déu i el poder que ens dóna la base 9 d’estos premis, declarem d’ací a tota la Governació d’enllà lo Riu Xúquer: marit i muller.

L’enhorabona als dos finalistes i la nostra gratitud a tots i totes aquelles que heu participat d’alguna manera (presentant microrelats, fent comentaris, votant...) en esta segona convocatòria dels premis. Esperem que s’ho hàgeu passat bé.

I ara, per favor, genoll a terra que, com és costum, anem a recordar els dos microrelats finalistes:

Contrastos vitals, de la Molt Excel·lentíssima i Magnificent Milady Heidi

Es graduarien el mateix dia i no a l'Universitat precisament. Una sentiria aigua per les cames, la sang i el dolor... L'altra respiraria amb tal força que tota la terra trontollaria per un moment: una sentiria plaer, felicitat, l'altra soledat, fred...

Onan, del Molt Excel·lentíssim i Magnificent Sir Alietes el del corralot

Es masturba sense parar. A la que se li empina ja tenim al paio cascant-se-la. Pura adolescència. Ho fa de cara a la gent. Sense manies, sense tallar-se un pèl. El xicon és tot amor per donar i es dóna del tot. A la gent sembla agradar-li. Riuen i li tiren plàtans. Llàstima els barrots, pensa.

14 comentaris:

refelet ha dit...

Enhorabona als premiats, ja ens avisareu d'on és el convit. A part d'això...haveu vist açò?

http://elpenjoll-xoxi.blogspot.com/

Alietes el del Corralot ha dit...

Hi haurà un abans i un després d'estos premis: no puc deixar de pensar en "maleïts microrelats"!

Unknown ha dit...

"mi enhorabuena a los agraciados" que diria aquell... però a mi m'agradaven més altres microcontes, però bueno per tindre majoria de vots s'és poseidor de la raó, ¿no?... huí estic resacós i renegó... jejeje

Unknown ha dit...

i també estic "menja paraules", el que volia dir és que no per tindre la majoria en vots s'està en posesió de la raó...

Comtessa d´Angeville ha dit...

enhorabona als guanyadors, el dos relats m'agraden molt (encara que hi ha alguns que m'agradaven més).

Heidi ha dit...

Estimats penjollaires:

Moltes gràcies pel premi. Es un honor i un privilegi per a mi. Si a més he de compartir-lo amb Sir Alietes del Corralot, em sent aclaparada, que no és "moco de polit".

Sir Alietes aprofite per dir-li que l'abuelo fa temps que el vam ingressar al geriàtric amb demencia senil, la casa de les muntanyes ens la van hipotecar per deutes, que Pedro hui per hui és transexual i ja no cuida les cabres, i que les cabretes les tinc bé, però que qualsevol dia em case amb Clara ja que som parella de fet des que fa anys.

Així que els plans de l'organització respecte de vosté i de mi no seran possibles, a banda que no crec en aquesta institució patriarcal i masclista que és el matrimoni i estic segura de que vosté tampoc.
De nou gràcies a aquells i aquelles que m'han votat.

Cul de sac ha dit...

Enhorabona a tots els participants i en especial als dos premiats. Per cert Alietes, Onan (nano llegint-ho del revés) és el nom del protagonista "pajillero" del microrelat? i si és així, té alguna parentela amb el mico protagonista del cartell anunciador dels "micorelats"?

Alietes el del Corralot ha dit...

Estic d'acord amb el Funambuliste i amb la Comtessa, a mi també hi havia altres microrelats que m'agradaven molt més, però deixeu-me tastar la mel de la victòria, collons! Ni que siga compartint-la amb Heidi.

Oh, Heidi, no sabia lo de l'abuelo. Em sap mal. De la resta de canvis no li diré que no em sorprenen però si la gent és feliç, jo content i pagat.
Quant als plans que altres han fet per nosaltres, pôs jo ja m'havia fet il·lusions però no passa res. Brindem amb una sidra i tot arreglat.

Cul-de-sac, jo volia titular-lo "Bonano", però resultava un paraulot ben lleig. Ho vaig deixar com Onan, que és la divinitat dels que se la casquen o se la toquen o es roden la pepita o es donen gustet a si mateixos/es.

Lo Pol ha dit...

Ai colló, pensava que no arribava... Enhorabona a Heidi i Alietes, finalistes merescudíssims. Grandíssims relats. I sí, jo ho he passat molt bé. Hi havia relats francaments bons i sèries inenarrables.

refelet ha dit...

Estan vostés tan ocupats en les celebracions que no em fan ni cas...de veres no han vist l'enllaç que vaig donar? Resulta que tenim un imitador! Xoxi!!

Capità Superflipo ha dit...

Enhorabona als participants, especialment als novençans. On va ser la boda? Segur que en el Bar Las Vegas i que la va oficiar el Santíssim Pare, vestit d'Elvis Presley.

Alietes el del Corralot ha dit...

Jo sí que he mirat el Penjoll de Xoxi, però va d'eixa mariconada que s'ha posat de moda i que consistix a bavejar mirant el que fan els animalets. Una pèrdua de temps, el tal Xoxi.

peguie ha dit...

Enhorabona als premiats !!!

Miquel Lorente ha dit...

Enhorabona!!!