dimarts, 21 de juliol del 2009

Normes d’estil per als autors i autores d’El Penjoll


En el 3er Simposi Penjollaire vam fer un debat per aclarir-nos i ficar-nos d’acord en com volem que siga El Penjoll i què significa ser autor o autora del mateix. Vam acordar les següents normes bàsiques:

1) Es pot ser autor o autora d’El Penjoll per invitació o per sol·licitud (escrivint-nos un e-mail a elpenjoll@gmail.com).

2) L’autor o autora es compromet a publicar posts originals i inèdits de creació o crítica literària o artístico-cultural, escrits en català, amb una periodicitat d’almenys una vegada al mes i deixant 12h. respecte a l’últim post publicat en el bloc (a excepció de quan s’estiguen celebrant premis o concursos al bloc).

3) L’autor o autora té total llibertat per decidir la temàtica dels seus posts.

4) L’autor o autora etiquetarà els seus post dins les possibilitats de les categories o seccions existents, que apareixen en la barra de la dreta del bloc.


Tot autor o autora que no seguisca esta normativa, vigent des de hui mateix, serà inclòs pel Comité d’Empresa del Sant Orifici (CESO) en un ERO que es resoldrà mitjançant una votació popular dels lectors.

3 comentaris:

Capità Superflipo ha dit...

Crec que hauríem d'eliminar de la norma 2, allò que fa referència a deixar 12 hores respecte a l'últim post. Vosaltres direu.

Capità Superflipo ha dit...

Estic, d'acord! I a més crec que s'hauria d'eliminar la norma 4. Per altra banda, estimada Copiamones, ha vist vosté que l'han proposat a l'Ero per fulimanar-la?

Capità Superflipo ha dit...

Sr. Pseudo-Superflipo:

És vosté un "tio" molt divertit, tant que l'he votat per a que no abandone la plantilla d'autors d'El Penjoll.

Al referir-se a mi com Copiamones, m'ha vingut a la memòria... el meu germà bessó!

Qui és vosté?