dimarts, 7 de juliol del 2009

Cada vegada queden menys pseudoautors: 3er ERO a El Penjoll


La segona votació ha dictat sentència: el 80% dels votants considera que no mereix ser salvat de la crema cap dels nominats. Però hàbilment Lluís, el tarrascla, ha penjollat in extremis un microrelat que el salva... momentàniament. Per tant, dut a terme el 2on ERE d’El Penjoll, abandonen la plantilla d’autors d’El Penjoll:

Toni de l’Hostal
All i Berator
Maia, l’abella
Assemblea de Joves de la Costera
Valldalbaidí

I esta setmana, el Comité d’Empresa del Sant Orifici (CESO), proposa els següents sis candidats per a deixar de rebre la suculenta nòmina d’El Penjoll:

Jordi
Aleshores Gairebé
L'Anticrist
Sor Neguera
Dorademon
Emili Morant

Pseudoautor: la teua hora s’apropa!

21 comentaris:

refelet ha dit...

Anem a pinyó fixe, eh? hi ha almenys un autor que ja no figurava...difícilment l'anem a poder eliminar!

El Penjoll ha dit...

A eixe pseudoautor li ha entrar el tremolament, no ha aguantat la pressió i s'ha autoeliminat. No passa res, ja està substituït per una altra víctima.

Anònim ha dit...

Açò és un genocidi en tota regla. Per favor, que algú pare esta barbaritat. Salvem els pseudoautors!

refelet ha dit...

A mi en canvi em pareix molt divertit. Però jo aniria encara més lluny: votem també els autors que volem que continuen! Seguim endavant fins les darreres conseqüències!

Anònim ha dit...

Refelet.... tu com que has escrit un gran microrelat, admirat per mots, n´estàs tranquil.
Però què hi farem amb nosaltres, els autors que rebem més "espantós" que ningú.
ajajaj

refelet ha dit...

Però a vosté li ha agrada Big Score? això és el que realment s'ha de preguntar!

Emili Morant ha dit...

Jo estic retocant un microrelat que no em té massa convençut, per a presentar-lo. Però tant si l'envie finalment com si no, feu el favor d'esborrar-me de la llista, que em fa vergonya estar sense participar... O és que preferiu el plaer de veure com agonitzem els pseudoautors i lluitem entre nosaltres per la supervivència? Ah, malvats...

Capità Superflipo ha dit...

Estic d'acord amb refelet, hauríem de fer també una caça d'autors. Alguns d'ells són en realitat pseudoautors. Sense anar més lluny, he estat de vacances vora un més i en tornar m'he trobat amb la sorpresa que algú amb unes ulleres i un nas s'està fent passar per mi. I el pitjor de tot: escriu uns microrelats pèssims! Expulsem ja als pseudoautors!!

Capità Superflipo ha dit...

El mico de dalt és un impostor. M’imagine que està manipulat pel pervers Tarsan, qui ha patit un brot esquizoide que l’ha trastornat per complet. Primer es va ficar a fer burdes còpies de la sèrie "El maleït microrelat" amb molt mala fe, doncs en compte d'intentar millorar la sèrie l'ha intentat enfonsar. No content amb açò, ara passa a usurpar la meua identitat. Espere que els alts carrecs d'El Penjoll facen laguna cosa al respecte. Crec que Tarsan mereix un castic exemplar: Que el desterren d'este bloc!

Capità Superflipo ha dit...

D'això res! tots podeu comprovar que jo sóc l'autèntic Capità Superflipo. Este altre és un mico disfressat que ves-te'n tu a saber qui serà. No m'estranyaria que fora una altra broma de Toni de l'Hostal i el seu sicari Tio Fredo. El millor és que ens empleem a fons o prompte ni El Penjoll serà autèntic!

D.ª Reencarnación Palomino ha dit...

Conec ben bé al Capità Superflipo i vos assegure que és el mico de les ulleres i el nas. L'altre és Tarsan fent de ventríloc.

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

Jo també el conec bé a vosté Sr Superflipo i sé que és un bromista incorregible. A qui pretén enganyar? el més probable és que els dos Superflipos siguen el mateix. Què és el que està tramant?

aturdido ha dit...

EL ocio y superfiplo no se llevan bien, a este hombre cada vez se lke va mas la pinza..

Capità Superflipo ha dit...

Sr. Tarsan: i la porqueria de maleïts microrelats signats amb el seu nom, també els he escrit jo? Què està tramant vosté? Un colp d'Estat? Farsant!

El Penjoll ha dit...

Esta situació és veritablement confusa. Superagent Pardo, podria vosté fer una investigació a vore si aclarix alguna cosa?

Anònim ha dit...

pseudoautors! pseudoautors! pseudoautors! oeeee oeeeeoeeeeeoeeee

Anònim ha dit...

Estos micos i animals de la selva , a vore si deixeu de fer monaes...

Superagent Pardo ha dit...

Senyores i senyors de l’alt secretariat d’El Penjoll. Ara no puc dedicar-me a aquesta tasca. Porte entre mans altra investigació: estic per terres de Manuel i l’Ènova, intentant esbrinar el misteri del Petit Príncep. Ja quasi he aconseguit desxifrar la seua identitat. Promet que, quan acabe amb un assumpte, encetaré l’altre.

Tadeus ha dit...

Jo crec que, posats a desbrossar, també podrien eliminar-se algunes de les secciones que apareixen a la dreta del blog, per exemple la del reproductor de música, que tantes queixes ha generat. Ho dic també per una qüestió tècnica: amb tanta parafernàlia, la pàgina del Penjoll tarda prou en carregar-se, i això és molest.

Sodapop ha dit...

Em sorpré vosté Superagent Pardó. N´és un veritable superagent.
Quan passe per Manuel-L´Ènova no deixe de visitar la nova estació. Està una mica amagada, però confiarem en les seues virtuds expliratòries.
Estació de L´Ènova-Manuel: quina gran obra de l´enginyeria.......

Sodapop ha dit...

Per cert, se m´oblidava.
Superagent, si m´acaba descobrint, no li revele el secret al seu amic Aquil.les. Ell mateix va confessar que preferia que les identitas romangueren ocultes.
Sort amb la investigació