dimecres, 24 de juny del 2009

OBITUARI

L'augment en la hipoteca, l'estricte règim i la sagnia en la declaració de la renda, van succeir a les fracassades relacions amb la directora del banc, la dietista i la inspectora d'hisenda. Hui, després d'un polvo taciturn, Aradia la forense el maleïa per haver-la deixat profundament insatisfeta.

4 comentaris:

Alietes el del Corralot ha dit...

Bon microrelat, sí senyor Cul de sac.

Ja l'he vist fent la mona en el videoclip del crooner de l'Énova (o és de Manuel?), i la fa molt bé, vosté. Podríem fer un altre concurs: "On està Cully?"

Ah, i quina troballa estos tios, Los Acusicas, que vaja un nom, també!

Alietes el del Corralot ha dit...

Ah, i m'agrada molt el nom de la forense: Aradia.

Cul de sac ha dit...

Ai que si, que faig be la mona? (a mi m'agrada més dir "fer el mona"), però jo crec que estic mes prop de goril·la. El Senior és de Enova-York i Los Acusicas li han de sonar un poc: el baixista, Joaquín, era dels Nikis (concretament componia les cançons) i Mauro, el cantant i guitarra, va tocar en Los Vegetales i en Intronautas. Són especialistes en Bootlegs on barregen en una mateixa cançó música i lletra d'altres dos: Nirvana-Mecano (com heu pugut vore), The Offspring-Ricky Martin, Rolling Stones-Melody, Soft Cell-Parálisis Permanente, ACDC-Aviador Dro o el Escándalo de Raphael con The Final Contdown de Europe. Uns penjats dels què m'estranya no siga fan Superflipo. A mi també m'agrada molt el nom de bruixa Aradia.

Unknown ha dit...

Aradia Saubí?