dimarts, 23 de juny del 2009

Comença la caça de bruixes a El Penjoll!


Que no ens creme l'estiu! Botem-li foc nosaltres amb el concurs més candent del món empresarial... Arriba, en exclusiva, a El Penjoll: ”L’ERO: El concurs de l'Expedient de Regulació d’Ocupació”. Un concurs que et pot deixar fulminat!

En què consistix? Fàcil, cada setmana el Comité d’Empresa del Sant Orifici d’El Penjoll nominarà a sis pseudoautors (eixa xusma que figura com autor/a d’El Penjoll malgrat no haver publicat mai cap post, o haver-ne publicat un parell o menys al llarg d’un any) . Els lectors d'El Penjoll podreu votar per salvar-ne un. La resta seran fulminats del llistat d’autors d’esta revista-bloc. Els nominats sols podran salvar-se i, per tant, continuar com autors de dues maneres: 1) rebent el beneplàcit dels lectors, obtenint el major número de vots o 2) publicant un post “in extremis” durant el període que estiga activa la votació, que els salve de tan vergonyosa situació.

Esta setmana els nominats per abandonar la plantilla d’autors d’El Penjoll són:

La tomaca socarrà
Ángel Canet Català
Kaito
Rociner
Paco Pérez
Carles Mulet Grimalt

La caça de bruixes ha començat! Foc amb els pseudoautors!

Pseudoautor/a: ves amb compte, sabem qui ets i la propera setmana pots ser tu el nominat. Si no vols ser conduït a la foguera de les votacions, escriu algun post al bloc. Salva't escrivint un microrelat! Que l'ERO et pille confessat!

4 comentaris:

Alietes el del Corralot ha dit...

Quan diu "Votem-li foc" vol dir que introduïm un vot a l'urna a favor del foc?

El primer "Que" tampoc porta accent.

El Penjoll ha dit...

Arreglat! Molt bé, Alietes, era per vore si estàveu atents. Hi havia unes altres incorreccions però com que no les heu pillat ja les hem esmenat. Au!

Unknown ha dit...

jo acabe de publicar, borrem de la llista negra...

Anònim ha dit...

val avisar-los?