dimarts, 30 de juny del 2009

El maleït microrelat XIV

Al despertar, el maleït microrelat encara estava allí.

4 comentaris:

Alietes el del Corralot ha dit...

Vergonyós el plagi al microrelat més famós (i més estúpid) del món. Ho podia haver deixat per al final, Capità. Ara ja no pot caure més baix.

Capità Superflipo ha dit...

No sap quant m’alegra compartir amb vosté l’opinió que el "Dinosaure" de Monterrosso és un microrelat estúpid.

Sobre l’acusació de plagi, li diré que més bé era una llicència que m’havia permés després del final del XIII i de dos dies sense penjar cap maleït microrelat (té el seu sentit i creia que s'entendria). Més que un plagi és un joc que faig, perquè sabia que qualsevol penjollaire voria el "Dinosaure" en el maleït microrelat XIV; més encara quan estava el precedent de l’entrada “Conte breu?” del Sr. Lo Pol:

http://elpenjoll.blogspot.com/2008/01/conte-breu.html

Tota esta defensa no lleva que puga caure més baix. De fet, li assegure que em vorà caure més baix i que quan toque fons, encara em vorà furgar. No tinc cap por a caure baix... Tot depén de la distància des de la que u cau... A més, quan més baix estiga jo, més alts em semblarà que estan els que m’observen.

Tadeus ha dit...

Sr Superflipo, els seus 'microrelats' de la sèrie "maleït microrelat" són espantosos (en la meua modesta opinió). A més, denoten un cert narcissisme i ànsies de protagonisme per part seua. ¿Fins a quin punt, estimat Superflipo, ens castigarà amb la seua microprosa?

Capità Superflipo ha dit...

Li assegure, Sr. Cal·linca, que la sèrie “maleït microrelat” està molt “currada” i que estic content dels microrelats que he penjat. Crec que són bons. Si no ho foren, no els haguera penjat (com he fet amb alguns microrelats de la sèrie que no he encertat).

En quant a la pregunta que llança, li dic que aniré penjant “maleïts microrrelats” fins que passe alguna cosa que em faça vore que no hi ha necessitat de continuar la sèrie... Se m'ocorre, per exemple, que vosté tornara com autor d'El Penjoll. Sempre m’he esforçat perquè torne, encara que mai m’han demostrat res els seus post a El Penjoll, tinc el pressentiment i la confiança que vosté, com autor, podria jugar un paper clau en donar-li una espenta al projecte d’El Penjoll.