dimecres, 24 de juny del 2009

El maleït microrelat (VIII)

Volia presentar 30 microrelats a concurs, un cada nit del mes de termini. Tots sobre la dificultat del protagonista en fer-ne només un. Tots amb idèntic títol: El maleït microrelat (que es repetiria dins de cada text). I cap deixant clar si el protagonista és el narrador o una tercera persona.

7 comentaris:

Alietes el del Corralot ha dit...

Uf! La seua falta d'inspiració comença a ser preocupant. La qualitat se'n resentix. Ja li ho vaig dir, abandone eixe pou sense fons: no hi trobarà més que foscor. Busque la llum, els paisatges oberts, altres personatges...

L'angoixa que els seus microrelats arrosseguen com una cadena i un pes se m'està apegant a mi i tot!

Capità Superflipo ha dit...

I li'n queden 22! Els mateixos, precisament, als que fa referència el títol (i, pel que es veu, també el contingut) del microrelat de Heidi que precedix este. Casualitats de la vida? Està el destí escrit anticipadament? Es podria allargar el "culebron" a 33?

Ajude'm, Sr. Alietes. Traga'm d'este pou sense fons. Tire'm una corda: anime's amb El maleït microrelat (IX). Ajude'm, ko-jons!
No està bé escoltar crits de dins d'un pou i fer-se els suecs passant de llarg. Potser m'esteu negant l'auxili? Qui escolte el meu cant de sireno, per favor, que m'ajude.

Per cert, aprofite per fer-li un aclariment a l'anònim fastigós dels comentaris del capítol IV de la saga:

En sentit lògic, però no gnoseològic, epistemològic, epidemiològic o dermatològic, este és el microrelat que inicia la sèrie.

Per als que esteu enganxats a esta sèrie, i voleu saber tots secrets ocults i conéixer el significat de qualsevol detall, per intranscendent que siga, podeu cridar a l'Institut Independent d'Estudis Patafísics del País Valencià:
666 69 33 33

I, per últim, un sospita: em fa la sensació que el microrelat V de la sèrie és fals.

Heidi ha dit...

Vosté ha abusat d'aquesta sèrie de relats. Ara pague les conseqüències i busque's una musa...

Alietes el del Corralot ha dit...

Està demanant la col·laboració d'un "negre"? No home, no, vosté a soles pot! Ja li dic, oblide la idea de la pantalla en blanc i busque els espais oberts.

Capità Superflipo ha dit...

Sra. Heidi:

A la musa la tinc de vacances. L'última vegada que la vaig vore, estava bevent sidra en una terrasseta.

Sr. Del Corralot:

En compte d'una corda, em tira un fil de cosir.

Sé que el tema que tracte en la sèrie és complexe i està a l'abast de molts pocs privilegiats: la pèrdua o falta d’inspiració... dels lectors.

Alietes el del Corralot ha dit...

Capità, pot estar content: la saga dels microrelats, mira; però els comentaris estan molt bé.

Capità Superflipo ha dit...

Al cap i a la fi, els microrelats sempre són un pretext, en la mesura que exigeixen la participació dels lectors.