dimarts, 21 d’abril del 2009

PRESENTACIÓ A XÀTIVA DELS NEONS DE SODOMA


Proper divendres, dia 24 d'abril, es presenta a Xàtiva, a la Llibreria La Costera, a les 20,00 hores, la novel·la Els neons de Sodoma (3i4), del xativí Xavier Aliaga, guardonada amb l'Andròmina 2008 dels Premis Octubre.


Oficiarà la cerimònia el poeta i actor Elies Barberà.
(I si a algú li ve malament l'hora, per la nit, cap a les 2200 hores, doblet a Genovés)

6 comentaris:

Anònim ha dit...

dels no s'apostra, es contrau només.

Lo Pol ha dit...

Gràcies. Però tinc un dubte: I què es fa per separar el títol de la preposició? Perquè la novel·la no es diu Dels Neons de Sodoma?

Em faria molt feliç aclarir eixe dubte...

Anònim ha dit...

de Els

escrivà de cort ha dit...

Això és molt discutible. Certament, amb els títols de llibres, revistes i obres artístiques en cursiva precedits per la preposició ‘de’ i començats amb l’article determinat masculí, no es pot fer contracció, però es pot apostrofar. Exemple: El manifest d’Els Marges va provocar una autèntica commoció (vegeu Pujol, Josep M, i Solà, Joan: “Ortotipografia. Manual de l’autor, l’autoeditor i el dissenyador gràfic”, Ed. Columna, p. 177). ‘Els Marges’ hauria d’anar en cursiva, però ‘Blogger’ no admet cursives ni als títols ni als comentaris de les entrades. És poc elegant dedicar-se a corregir els altres des de l’anonimat, ço és, sense donar la cara.

Canviant de tema, ja fa dies que està programada l’entrada “Jo no volia ser mestre”, de Josepmanel, dedicada al mestre i pedagog Gonzalo Anaya. Com és que no apareix penjada al blog? Algú ho sap?

El Penjoll ha dit...

Escrivà, l'article està programat per a publicar-se el proper 11 de juny... "largo me lo fiais", Josepmanel!!!!

Anònim ha dit...

No sigueu desficiosos, que toca eixe dia, precisament!