diumenge, 29 de març del 2009

MiM 2009 (2): Molts són els cridats i pocs els triats

El Penjoll és art de paraula i això és el que fan la majoria de penjollaires: parlotejar! I quan arriba l’hora de l’acció s'escagarrusen per un camal. Molts van ser els cridats i pocs els triats. I no estic parlant d’acceptar el repte de la MiM, sinó d’assistir al primer entrene oficial de l’equip d’El Penjoll. A la porta del ajuntament del Genovés érem quatre gats: el meu germà, Josep, Sir Drac Mondúver i jo. Ací teniu el reportatge fotogràfic d'esta primera eixida:

Primers contraforts:


El barranc del Llop:

Pujant la senda que va pel costat de l'Aventador fins arribar als dominis del Pare Romaguera:

Consells per esta setmana:

1) Continuem amb la idea d'incorporar, al menys, 1 hora de caminar al dia en la nostra vida quotidiana a l’hora de desplaçar-nos.

2) Fer dues sessions d’entrene específiques d'exercici físic aeròbic continuat a una intensitat moderada. A triar entre estes opcions: 1h.30´de bici, 1h. de caminar, 20´córrer o 20´natació. No feu estes sessions dos dies seguits, deixeu 1 dia de descans (l'ideal seria fer una sessió dimarts i l'altra el dijous).

3) Fer estiraments abans i després de les sessions específiques, així com en la vida quotidiana (vore exercicis d'estiraments).

2ª eixida de preparació MiM 2009 (dissabte, 4 d’Abril): Pla de Corrals - Barx - Pla de Corrals

Lloc d'encontre i hora d'eixida: Pla de Corrals (porta del bar Buixcarró), a les 8h.

Recorregut: Eixida de Pla de Corrals per la pista asfaltada que puja a la Font de la Puigmola. D’ací anirem per senda (i sense entrar a Barx) a la Font de la Benita, on pegarem un mosset i seguirem el PR-60 en direcció de tornada a Pla de Corrals (per la cantera).

Dificultat: Baixa

Temps estimat: 3 hores i mitja (parant 15' a la Font de la Benita).

Observacions: Una ruta llarga (potser quasi arribe als 20km) però sense cap dificultat orogràfica i per bon camí, de fet la primera pujada fins la font de la Puigmola està asfaltada.

10 comentaris:

Tadeus ha dit...

Enhorabona al Sr Instructor i al selecte grup de caminaires per la primera trobada preparativa del MiM 09, i quina llàstima no poder anar! M'he apuntat l'esdeveniment del 4 d'abril com a prioritat absoluta i no em vull perdre l'excursió per res del món. És més, fins i tot vaig a comprar-me uns pantalons d'anar per la muntanya, que no en tinc. Ens veiem en Pla de Corrals!

Kraal ha dit...

Jo vaig ser un dels q és va escagarrusar, no tinc perdó!
Ixque´una miketa divendres i la nit hem va confondre,jejeje....
De tota manera seguire el meu entrenament akesta setmana, ja que no sé cert si podré estar a la 2ªeixida.
Ànim!

Anònim ha dit...

Pensava que el temps no deixaria fer la marxa. Demane perdó. Aniré a la propera eixida com a penitència i només portaré dàtils, ho promet.

Anònim ha dit...

Enhorabona per l'excursió del passat dissabte Sr. Capità Superflipo.
Vaig gaudir molt de la companyia i de l'entorn, encara que vull demanar disculpes per l'escapada, ja saben vostes que el temps no el tenim sempre a favor.
Aquesta eixida em va servir de test per saber si podria esta al seu costat en la MiM i per desgràcia vaig poder comprovar que el meu genoll no està per a demanar-li encara excessos.
Vull animar als penjollaries que no tinguen obligacions el proper dissabte que acudisquen a aquesta cita que puc assegurar serà inoblidable. Barx, el Boscarrò i el Pla de les Sureres és un lloc preciós. Salut.

Anònim ha dit...

Per cert Josep..., a que es veuen millor les coses el dia després. Segur que ja està pensant en el proper dissabte!

Anònim ha dit...

Que no ploga és menester...

Unknown ha dit...

tindré que fer-me l'ànim?

Anònim ha dit...

es precís quedar a les 8? ma que sigueu matinadors...

Davit del carré Blanc ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Davit del carré Blanc ha dit...

Hola de nou,
he suprimit el comentari anterior perquè no tinc clar que puga anar (m'ha eixit feineta i no tinc clara la cosa) així que sí puc anar estaré al punt on s'ha quedat a Pla de Corrals
una abraçada