diumenge, 8 de febrer del 2009

Un bloc de lingüística

El Penjoll és un bloc dedicat sobretot a la literatura i l'art de paraula, però algunes vegades hem parlat, debatut i fins i tot polemitzat sobre qüestions lingüístiques. Doncs bé, resulta que hi ha un xativí que té un blog dedicat a estos temes, publicat des de maig de 2008. Un detall a tenir en compte és que està escrit íntegrament en anglés.

En este bloc (Language Continuity) es parla sobretot de lingüística històrica, però també de lingüística en general. Com a curiositat, dir que la ciutat de Xàtiva apareix mencionada un parell de vegades, i fins i tot apareix una foto de la Cova Negra. La imatge que encapçala el bloc és també de les nostres terres:

Els lectors de Language Continuity pertanyen fonamentalment al món anglo-saxó, en particular als EEUU. Mireu per exemple el següent link: Language Evolution and Computation Bibliography. Però qui sap? Potser en la Penjollsfera hi ha també potencials lectors.

10 comentaris:

El Penjoll ha dit...

Perdonen, ja està corregit l'error.

Capità Superflipo ha dit...

I des de quan El Penjoll utilitza el terme blog?

Tadeus ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Tadeus ha dit...

Moltes gràcies al Penjoll per publicar l'enllaç al meu blog de lingüística, tal com els vaig demanar. A més, han respectat la meua voluntat de que no apareguera en el text de l'entrada una menció explícita al meu nom (o noms). No tinc ganes que els motors de busca, que són molt llestos, vagen lligant caps fàcilment; preferisc mantenir separades les diferents àrees o esferes de la meua vida. Pel que fa al blog, ja sé que el fet que estiga escrit en anglés pot suposar un problema per a molta gent, però per altra banda el fa accessible a més possibles lectors. Això sí, mai guanyaré un premi de blogs del Penjoll!

Alietes el del Corralot ha dit...

Malgrat que no entenc res de l'intercanvi de raons dels comentaris anteriors, em sembla una bona entrada, una entrada que amplia l'horitzó d'El Penjoll.
He trobat interessantíssim l'enllaç i els enllaços del bloc en qüestió.
Gràcies.

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

Clar que no s'entén! i ara que he eliminat els meus comentaris menys s'entendrà encara...Ja li ho explicarem en altra ocasió Alietes!

Per cert, està segur que no podrà vindre el dissabte? se'l tirarà a faltar!

Anònim ha dit...

Enhorabona per triar aquesta fotografia per a la capçalera del blog. Em transmet molt bones sensacions i records.
Avant.

Capità Superflipo ha dit...

Sr. Cal·linca, li recomane la lectura del post de Ximo Corts en el seu bloc (Xàtiva, punts de vista):

http://ximocorts.blogspot.com/2009/02/llengua-valenciana.html

Tadeus ha dit...

Sr Superflipo, gràcies per l'apunt. Em llegiré l'entrada quan tinga un ratet.

Tadeus ha dit...

Ja m'he llegit l'entrada de Ximo en el seu blog, que està molt bé. Li he afegit també un comentari.