divendres, 20 de febrer del 2009

PRIMERA CORRESPONSAL

Ben volguts amics:

El proper dia 27 de febrer volaré, no pels aires, a AUSTRÀLIA. Gràcies a tots els que cotitzeu perquè feu possible les beques i per tant, que jo puga gaudir d'elles...

Quan el GRAN "Ministerio de Educación Política Social y Deporte" em comunicà la concessió de la beca, vaig decidir fer un blog on poder contar a tothom tot allò que em succeirà a les antípodes valencianes. En aquell moment, un dissabte a les 3'30 de la matina i amb una rastrera de colpets prou gran, em vingué al cap el seu nom "Blog de l'almoixàvena viatgera". Però, després de consultar entre els penjollaires que freqüenten la nit i de moltes altres intentant arreglar el món, vam decidir utilitzar-me de corresponsal penjollaire a Sydney. La meua missió des d'allà baix serà fer cròniques amb assiduïtat contrastant les costums, posant fotografies increïbles dels llocs on vaja i com no, contar les meus peripècies.

Ara ve el meu dubte, com diem a la secció? El passat dissabte entre copa i cap el nostre company Cul de Sac em proposà diferents títols i m'agradaria que entre tots poguéssim escollir-ne un. El problema que no recorde ben be quins em va proposar, així que el que farem serà entre tots una pluja de idees de possibles noms.

Ànim amics/es, poseu a treballar els cervellets...!!!

Proposta 1: El penjollaire despenjollat

"Un dos tres, responda otra vez..."

22 comentaris:

Capità Superflipo ha dit...

Enhorabona per la beca. Molt interessant i profitosa la seua iniciativa. Gràcies a un beca de diners públics El Penjoll tindrà una corresponsal a Sydney!

La meua proposta de nom per a la seua secció:

Com que va a fer-nos cròniques, li diuen Rotten Mayer (m'imagine que el nom deu tenir algun tipus de connotació...) i les farà des d' Austràlia (el continent dels marsupials) jo propose:

Cròniques rotundes d’una marsupial

Unknown ha dit...

i "austral's Rotten"?

encara que la de Superflipo mola un ou!

Capità Superflipo ha dit...

La del Sr. Funam m'ha inspirat un altre nom possible:

L'australianpitecus

Anònim ha dit...

Jo et propose un.
"Crisis??? JA JA JA. Que es aixó??? si jo agafe els dinerets dels que cotitzen i m´en vaig a viure la vida??? Ja ja ja. Inclús dels q cotitzen estant a l´atur, ja ja ja.I no em talle en exposar-ho d´una manera un tant frívola"
MMM...MASA LLARG NO?

RESPOSTA DE ANÓNIM 2:
Ufff, hi ha molta gent crispá per la web.

RESPOSTA DE ANÓNIM 3:
M´alege per la teua beca, podries explicar en que vas a aprofitar-la o es masa personal (a grans rasgos vaja)
No fem cas d´estos anonims amargats.

RESPOTA DE ANÓNIM 4:
Els anonims podrien donar la cara quan escriuen coses així. Que pretens q la xica rebuje ara la beca,o que?.

RESPOSTA DE ANÓNIM 1:
Demane perdó... pel titol tan llarg.
"PENJOLLADA AUSTRAL"

Sra Rotten Mayer ha dit...

L'enveja que mala és... Doncs be, vaig a fer un curs d'anglés de 20h a la setmana i amb el temps lliure intentaré vorer tot allò que es puga.
En resum, viure la vida però pensant en el futur professional. Podria divagar més, però no.
Espere noves propostes

Capità Superflipo ha dit...

Anònim, t’has lluit! Com pots dir eixes barbaritats? No veus que eixos diners seran ben profitosos, ja que la Sra. Totten Mayer farà de corresponsal d’El Penjoll. Trobes ocupació més digna? Això és un bé social universal perquè permet que personatges com tu puguen llegir El Penjoll i saber coses de les antípodes.

Anònim ha dit...

Ja et rotpose un.
"Crisis??? GA GA GA. Gue es aixó??? si Go Gafe els dinerets mes quede??? Ga Ga Ga. Inclús dels q rot itzen al carrer estant a l´Gatdur, Ga Ga Ga.I no em talle les venes en posar-ho d´una manera un tant carnívola"
NNNG...MASA CURT NO?

RESPOSTA DE ANÓNIM 2:
Qui vos ha donat els diners? Eliseu Climent?

RESPOSTA DE ANÓNIM 3:
Me'n vaig a dormir.
No fem cas d´estos anonims, amar gats és l'única cosa que té sentit.

RES POTA el dinar d'ahir D'ANÓNIM 4:
Els anonims podrien donar la cara i posar el cul quan escriuen coses així. Que pretens q la xica pegue ara una beca,o que?.

RESPOSTA DE ANÓNIM 1:
Demane perdó... Gràcies.

"EL PENJOLL en els mars del Sud"

a imitació de Robert Louis Stevenson...ehhhhh, a que vos agrada? Gne Gne gne, visquen els gats!

Cul de sac ha dit...

Com que un Penjoll a les antípodes passa a ser (vist des d'estes latituts) un Penjoll trempat, jo propose anomenar a la nova secció "El Despejoll" o tal vegada "La Rotten Despenjollada". Enhorabona senyoreta, i a vore si ens sorprén amb les seues cròniques des de Sidney. Alguna que altra proposta ja li farem.

Anònim ha dit...

Miau

Capità Superflipo ha dit...

Anònim:

Tu qui eres? El gracioset de la classe o el fava? Distreu-nos! Fes més favades! A vore quantes més en sap el meu xic! Vinga, no pares. Que la teua originalitat no s'havia vist mai en un bloc. Ànim!

Altra! Altra! Altra!

Alietes el del Corralot ha dit...

Senyoreta Rotten Mayer, què li sembla L'ANY CAP PER AVALL?

Sra Rotten Mayer ha dit...

Sols són 3 mesos així que millor no..vinga que podeu...

Tadeus ha dit...

Parlant d'Austràlia, acabe de descobrir una cantant de Melbourne anomenada Megan Washington que acaba de fer, junt als també australians The Bamboos, una versió divertida i molt bona del tema "King of the Rodeo", dels grandíssims Kings of Leon, un grup americà que vaig descobrir gràcies (GRÀCIES) a Cul de Sac. Sense dubte, un dels grups básics del pop-rock de l'última dècada. (Si vos passeu per You tube podeu vore vídeos d'uns i altres).

Pel que fa a Rotten Mayer, no sé... ¿La Xica del Boomerang? El curiós és que, per una vegada que enviem una corresponsal, ho fem al loc més allunyat possible. El Penjoll sempre sorprén.

refelet ha dit...

Em sembla molt bona idea! què li pareix Australian Rotten?

Peguie ha dit...

Que bé! jo ja he estat dos vegades i segur que tornaré. Part de la meua família viu a Sydney. Per casualitat, no se'n va vosté amb una senyoreta que comença per G? Si és així, segur que van a visitar-la ( a la meua germana, dic) i ja em contarà vosté...

Bon viatge i Salut!

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

Això està molt bé. El Penjoll s'internacionalitza!

Prenent la idea d'Alietes se m'acut el següent: Pates amunt!

Aquil·les Sisternes ha dit...

Em repateja haver-li de donar la raó a l'anònim de les "gracietes", però de moment la seua proposta, "El Penjoll als mars del Sud" és el que més m'ha agradat.

Anònim ha dit...

Sent aixina us demane disculpes per totes les tonteries que he dit. He estat pensant i Eliseu Climent i Roten maier són excelents persones.

Un ex Paisà del valencià País.

Sra Rotten Mayer ha dit...

Senyoreta Peguie es ben cert, me'n vaig amb G. jejejej
Una de les primeres coses que farem serà veure a la teua germana. Per nosaltres significa molt tenir eixe contacte allà. Quan estas lluny de casa sempre va be tenir algú de confiança aprop.

Moltes gràcies per les propostes!!!!

Si vos animeu, aquesta nit fem una festeta al Cap i Cua. Podriem fer votació i elegir el nom que més vos agrade i celebrar-ho amb un burret jejejej

Cul de Sac passarem a vorer que es cou per la part sud!!!!

Peguie ha dit...

Doneu-li una abraçada de la meua part i aprofiteu l'estada, ella té molta informació de la ciutat!

Bon viatge i fins aviat!

Heidi ha dit...

Bon viatge, Sra Rotten Mayer!

TdlH ha dit...

D'ai-Xàtiva a au-Stràlia?