dissabte, 28 de febrer del 2009

La mà


Estava encantada amb el seu noi, semblava l'amant perfecte, i el marit ideal, fins que va despertar després d'aquell cop que va rebre en el seu cap,amb la taula al caure del fort impacte d'una mà que li era coneguda.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El masclisme mata...

M'ha agradat ENDSI.

Peguie

refelet ha dit...

Molt millora Endsi. Veig que m'ha fet cas i que no abandona l'entusiasme creatiu.

Però com sempre li vaig a fer alguna crítica. Ha volgut contar tota la història amb una sola frase utilitzant sols comes. Per aquest motiu, el final (a partir de "amb la taula...") resulta massa intrincat. Li recomane que utilitze frases curtes amb punts i seguits. Fins que això no ho domine, no passe a les frases subordinades amb comes, ja que això és més difícil.

Un altre aspecte a tenir en compte és evitar donar informació innecessària. Una vegada ja sabem que ha rebut un colp al cap, per a un conte tan curt, no era necessari entrar en detalls sobre si va ser amb la taula o amb el llit. Per tant, jo llevaria "amb la taula del fort impacte".

Per altra banda, la foto està bé, però pense en la possibilitat de que estiga més relacionada amb el conte. En aquest cas, com que vosté parlava d'una taula no pareixia que tinguera connexió amb la dutxa.

En fi, espere que li haja ajudat. Ànim!