dimecres, 7 de gener del 2009

Jurat dels Premis Blocs de les Comarques Centrals del País Valencià

Vos presentem a les cinc persones que estan deliberant per determinar els blocs guanyadors de cada categoria, així com el millor bloc de les Comarques Centrals 2008:

Xavier Aliaga (Madrid, 1970). Escriptor i periodista. Actualment col·labora amb mitjans com ara El País i Levante i participa en diverses tertúlies de ràdio i televisió. També ha estat cap de premsa a les Corts d'Esquerra Unida i guionista de televisió. Té publicada la novel·la Si no ho dic, rebente (2005) i el passat octubre va guanyar el premi Andròmina amb Els Neons de Sodoma.

Elies Barberà (Xàtiva, 1970). Llicenciat en Filosofia i Art Dramàtic. Actualment viu a Barcelona. Combina el seu treball com a actor free lance amb la creació literària. Participa amb les companyies emergents Teatre de l’Enjòlit, La Soga i ÀreaTangent, entre d’altres. Ha publicat un llibre de narrativa: Quaranta contes breus i un llarguíssim poema d’amor, i quatre de poesia: Mata-rates (i altres vicis), Equilibrista, Zoo i Aixàtiva, Aixàtiva.

Jesús Badenes (Xàtiva, 1977) Llicenciat en Comunicació Audiovisual a la Universitat de València. Postgrau de Periodisme Digital a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Actualment és redactor en cap d’Opinió de Diari de Girona i responsable del cap de setmana del mateix. També és coordinador de la xarxa de blocs del diari Levante.

Raquel Casesnoves és llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de València i Doctora en Antropologia per la Universitat de Montreal. Actualment és investigadora Ramón y Cajal a l'Institut Universitari de Lingüística Aplicada de la Universitat Pompeu Fabra. En la seva trajectòria ha estudiat temes diversos com ara les actituds i els usos lingüístics dels joves de València, la influència de la ideologia i de la identitat en l'ús del valencià o el pes de la immigració i l'escolarització en el futur de les llengües minoritzades.

Drac Montdúver. Amic de la Terra, els contes infantils i els jocs. Va ser finalista del 1er Premi de Microrelats 2008 del Penjoll amb l'obra La princesa i el drac.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres, si l'acte de lliurament té que estar a l'alçada del jurat, caldrà llogar la Sala Rex Natura com a mínim!

Comtessa d´Angeville ha dit...

collons tu, que fa hasta vergonya, que alguns no tenim ni estudis ni res!

Lucrècia de Borja ha dit...

quin repartiment més impressionant!! almenys ara ja sabem a qui hem de subornar...
(Lucre xiula i mira cap a munt per dissimular...)

Anònim ha dit...

En lloc de subornar el que hauries de fer, és esmenar la teua ubicació. Si Lucrècia de Borja és alguna cosa ací és xativina, no de Gandia, amb tots els respectes, eh?

Lucrècia de Borja ha dit...

Lucrècia Borja Cattanei va nàixer a Roma, encara que descendeix de la dinastia dels Borja de Xàtiva.

Jo sóc Lucrècia DE Borja i BAIRÉN, nascuda a Gandia, concretament a l'Hospital de la Sagrada Familia (que ja no existeix), criada a 2 localitats diferents de La Safor i empeltada amb gens de l'Alcoià.

ciber-besets ubicats

Anònim ha dit...

Eres un producte modificat genèticament?

Anònim ha dit...

O cibernèticament?

Anònim ha dit...

En qualsevol cas tot açò ha d'acabar en una megafesta on trobar-nos la gent que estem en aquesta història.

Una abraçada a la gent i endavant amb la blogosfera de les CCCC!

Roger
PEL PAISATGE
http://blocs.mesvilaweb.cat/rogersafor

Comtessa d´Angeville ha dit...

Jo vote especialment per això d'una megafesta

Anònim ha dit...

xe, té raó!

Anònim ha dit...

xe pa lligar aneu- se'n a un chat o xat o com es diga!

Anònim ha dit...

si és que en el fons hi ha molt de reprimit, que una festa vol dir riure, gaudir i viure, ves i fes-te de l'OPUS! jajaja quant de carcamal

Pardalot
pelmeupiu.blogspot.com

Anònim ha dit...

i a tu que et va? la zoofilia?

Anònim ha dit...

a mi em va la teua germana, carcamal, jajaja

amblateuagermana.blogspot.com