dissabte, 27 de desembre del 2008

JA TENIM UN ANY!!!

Ho havíem advertit. Desembre anava a ser un mes de celebracions. Tal dia com hui fa un any, en un lloc recòndit de Xàtiva. Quan el 300 anniversari de la batalla d'Almansa i la crema de Xàtiva estaven a les seues acaballes, un grup d'irreductibles socarrats ens adonarem que res en el món substitueix a la constància. Ni el geni, ni el talent ni l'educació. Només la constància i la decisió ho aconsegueixen tot. Per això unirem les nostres forces i tornarem a ressuscitar El Penjoll, art de paraula, un experiment literari que havíem engendrat a l'institut, però esta vegada en format electrònic. Durant els primers mesos, estiguérem a punt d'abandonar diverses vegades mentre aguantàvem estoïcament les crítiques de Cal·linca (es va guanyar l'Església a pols). No hi havia forma de bastir res, allò pareixia que una sessió de teràpia grupal virtual (repasseu, repasseu els primers mesos). Però finalent, ni nosaltres sabem ben bé com, tot ha començat a funcionar i ara sembla que El Penjoll s'ha revelat com un nou Encobert que ha mamprés ell sol la Tercera Germania. A ningú li agrada envellir, però hui podem estar d'enhorabona: Hem sobreviscut a nosaltres mateix.
Socarrats i socarrades, gent de les Comarques Centrals, del País Valencià, del Principat i de més enllà que ens acompanyeu: Ja tenim un any i pensem complir-ne molts més amb la vostra ajuda i participació. Moltes gràcies a tots i totes (i a Calinca també) per seguir-nos!!!

La foto, per cert, l'hem amprada de la web de Toni de l'Hostal i es titola "Cumpleanyos feliç (meu no, d'algú)". Hem suposat que devia ser el nostre.

1 comentari:

Comtessa d´Angeville ha dit...

Moltes moltes felicitats!!! I que ne feu molts més!!