divendres, 21 de novembre del 2008

Hi penjoll-aires:

For my first intervention I choose to write in English. Why? Because Mr. Blackberry Fountain wants that the teachers speak English in theirs classes. Therefore I need practice my English with you because I’m a teacher.

Ok, I begin with a Fresser film. It’s a nice film, this movie deal about an idea of an African man.

I’m sorry but it’s a few long… ’30.

Bye. I hope don’t have more mistakes, I’m studding English.

Espere que vos agrade. 

http://es.youtube.com/watch?v=6T7PmiYzN38

3 comentaris:

refelet ha dit...

I si creem el Premi Penjoll a la Pitjor Entrada de l'Any 2008?

refelet ha dit...

Ehh, Rotten Mayer! està per ahí?

Què és broma dona! Siga benvinguda! Igual Font de Mora li dóna el vist-i-plau per explicar Ciutadania, però segur que no la contracta per gestionar la seua pàgina web (cas que tinga). Li faig tres crítiques constructives: 1. És millor posar títol, doncs així l'article li apareix als subscriptors. 2.També és bo posar-li alguna etiqueta (estan a la part de baix d'on s'edita), ja que així també és més fàcil trobar-lo després; a aquest, concretament, li aniria bé vídeo i cine. 3. Per posar un vídeo del You tube el millor és copiar el codi que apareix a la dreta del vídeo (on posa insertar) i pegar-lo a l'entrada. Per acabar li recomane l'entrada "Vídeo divertit" de Lo Pol que va suscitar una de les còmiques discussions dels penjollaires. L'adreça és: http://elpenjoll.blogspot.com/2008/04/vdeo-divertit.html

Espere que no s'ho prenga a mal i que li siga d'utilitat el que li he dit. Pel que fa a la peli de Javier Fesser m'imagine que deu estar molt bé. Quan tinga temps la miraré. Disculpe la broma, gràcies i benvinguda.

Anònim ha dit...

sóc Peguie


Benvinguda al Penjoll!