dijous, 6 de novembre del 2008

Cesk Freixas a La Lloca

L’Escarot, l’Assemblea de Joves de la Costera, han organitzar per el dissabte 8 de novembre al C.S.A. La Lloca (C/València, 11. Canals. PPCC) una sèrie d'actes entre els que destaca una nit de cantautors amb el principatí Cesck Freixas. Vos afegim el programa complet d'actes i un vídeo amb la cançó El camí cap a nosaltres, el tema que dóna nom al seu darrer treball.

PROGRAMA

*19:00h. Xerrada i debat: el català al País Valencià; bilingüisme o marginació?, a càrrec d’un llicenciat en filologia catalana. En clau de País Valencià i Països Catalans, analitzarem la situació del català i les seues perspectives de futur, incidint en la importància de la praxis diària individual en aquest procés.

*21:00h. Sopar popular amb tots els assistents.

*22:00h. Nit de cantautors.

-Josep Romeu (Tarragona), presentant el seu primer disc, “Petjades”.

-Cesk Freixas (Riudebitlles), amb la seua barreja politico-musical.

-Preus: Sopar + entrada: 6 euros. Entrada: 2 euros.

3 comentaris:

Tadeus ha dit...

Quan he llegit allò de "Cesk Freixas amb la seua barreja político-musical" m'ha vingut al cap, no sé per què, José Luis Moreno y sus muñecos. ¿Per què? No sé. D'entrada tots dos artistes m'interessen més o menys el mateix: zero. De tota manera, he clicat en el vídeo i l'he vist. Conclusions:

El senyor Freixas em sembla bé com a músic. Supose que amb el temps, quan es faça major, evolucionarà i aportarà al món coses més interessants que aquests pamflets del tipus: "escric cançons que els agraden als meus quatre amics perquè tots som guais, revolucionaris, extremistes, independentistes i pancatalanistes" (això del pancatalanisme, no us sona una mica a "pa amb tomàquet"?). Per altra banda, em costa entendre el català tan tancat d'este xicot. Em farien falta subtítols per entenrar-me millor del que diu. He d'admetre que he vist el vídeo, ja des del primer moment, amb tota mena de prejudicis. És que no em puc prendre en serio un "cantautor" que vol fer cançó i política. Ja sóc molt major com per prendre-m en serio estes coses. Ara, si hi ha gent que li va este rollo, endavant. Per últim, dir que el vídeo està molt ben fet. ¿Qui l'ha pagat? Tinc curiositat per saber-ho? ¿Hi ha alguna subvenció pel mig? Des de fa molt de temps vinc observant que, en general, tots els cantants i grups que canten en català tenen uns vídeos super-xulos, que emet TV3 (i possiblement ningú més). ¿Qui els fa? ¿Qui els paga?

Anònim ha dit...

este tio entén el rus, l'anglés, l'alemany i el francés i ara diu que no entén al Freixas. Pobret!

Anònim ha dit...

A Camarón si que lo entiendes, verdad mi niño?