divendres, 3 d’octubre del 2008

PUBLICITAT: Apunta’t a l’Església Cal·linquista!

¿Estàs fart de no trobar cap religió autòctona que parle en la teua llengua i que, inclús, s’amorre a ella? ¿Sents la necessitat d’una religió que no es practique ni en arameu ni a la gatameu? ¿No estàs content amb les mentides de les Sagrades Escriptures i necessites d’altres? ¿Ets ateu i ningú et fa cas perquè ets orfe de Déu? Estàs de sort, tenim la religió que el món necessita tant com qualsevol altra.

Arriba una religió que no t’enganyarà mai perquè el que diu és de broma. La primera religió que no es basa ni en la fe ni en les creences sinó en la rialla. ¿No creus que si Déu existira el que més li agradaria és que fórem feliços i ens ho passarem bé? Ja pots trobar una religió sense pecats, penitències, inferns ni mals rotllos.

El IIEPPV i l’ Església Pastafari de Xàtiva, per fi, han vist la llum i s’han cegat al veure, al fons, a Alfons Rus, el Savi, qui els ha desvetllat en mig de la nit, revelant-los la identitat del Salvador. I este no té res a veure amb cap Saoro, Salva o Salvi, com auguraven els falsos profetes. El Salvador és Jesús i Jesús és Cal·linca.

Contacta’ns a:
esglesiacallinquista@gmail.com

Una vegada contactes amb nosaltres, et donarem les claus de les portes de la nostra Església... la teua:
http://esglesiacallinquista.blogspot.com/

No et preocupes, nosaltres no fem res d'açò:

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina monada de xiquet!

Anònim ha dit...

sembla el Joselito de jove, clar.

Alietes el del Corralot ha dit...

_Xe, però qué li heu donat al xiquet abans de pujar a l'escenari?

_Uei, el de sempre: anís del mono.

Tadeus ha dit...

Durant i després de vore el vídeo del xiquet la primera paraula que m'ha vingut al cap és esta: SUBNORMAL. (No sé si aplicada al propi xiquet o als que l'envolten).

Per altra banda diré que tinc certa curiositat per esta "església calinquista", més que res perquè Calinca... sóc jo. (Reconeguem-ho: no tots els dies li dediquen a u una "religió"). D'entrada, els membres de l'església calinquista em semblen una colla de pajilleros masoquistes.

dorademon ha dit...

sembla que deuriem d'apuntar-nos tots en aquesta colla perquè la gent de l'auditori està molt contenta, evidentment pel l'anis siga del mono o de la mona i el xiquet un crac podria dedicar-se a qualsevol feina o apuntar-se a un concurs de venedors de fum.
Visca la religió cal·linca

Cul de sac ha dit...

Tadeus, això no m'ho diu vosté a la cara... OHHHH TOT PODERÓSSSS...

Cul de sac ha dit...

Tadeus, això no m'ho diu vosté a la cara... OHHHH TOT PODERÓSSSS...

dorademon ha dit...

cul de sac el tot poderos no serà cal·linca?
perquè de ser així si que està malamment el món, eix la meua foto

Cul de sac ha dit...

En efecte Cal.linca és el Tot Poderós, i també el tot Brofegós. A més de ser el "pajillero" autoflajelant major del regne.


PROSTATA: Tadeus, oh admirat, te'n vens el dia 24 a veure a Stacey Earle, Mark Stuart i Jason Ringenberg a València?

Tadeus ha dit...

Senyor Cul de Sac, ¿com em dedica paraules tan desconsiderades i incertes? Jo no ho hauria fet mai...

No sé qui són els del concert del dia 24 (pel nom dels músics, no semblen antics membres d'Al-Tall o dels Pavesos), però si vosté va serà qüestió d'anar fent-se l'ànim i informant-se. En principi, el dia 24 em va molt bé.

A més, ja fa temps que no ens veiem, Mr Cool!

Cul de sac ha dit...

Les animoses paraules que li he dedicat són simplement una còpia de la descripció que vosté ha fet dels humils membres de l'església què el venera (i jo em pree de ser el primer fidel). Estos insignes artistes que li recomane, són de lo milloret al gènere Americana (Stacey és germana de Steve Earle, gran gurú musical i cultural). I, a més a més, ja va siguent hora d'un bon concertet compartit. Ja concretarem. Au divinitat (òstia açò ha sonat a mariconada total ¡¡¡)

Unknown ha dit...

ié pardalets!!!! jo també vull anar de concertet!!!!
ara, si aneu en pla parelleta romàntica ho entendré ferpectament... em quedaré a casa orant les pregaries cal.linquistes, i tan content, com el xiquet aquest...