dijous, 25 de setembre del 2008

Excursió a la Cova de l'Aranya per demanar el Parc Natural del Caroig

El Centre Excursionista de València dins del cicle en defensa del Caroig organitza una excursió a la cova de l'Aranya de Bicorp. La Coordinadora Proparc Natural del Massis del Caroig convida a tot el que ho desitge a aquesta excursió, durant la qual, es demanarà que la Generalitat tinga a bé resoldre favorablement la petició de de declaració de parc natural per a la zona del Massís del Caroig.
Data: L'excursió serà el 28 de setembre i tot el que vulga acudir haurà d'estar a les 9 h del matí, pels seus propis mitjans, en la redona d'entra a Bicorp
Dificultat: hores de marxa, 3,5 hores.
Desnivell: 302 metres.
Programa:
9,15 hores, reposició de forces(esmorzar). 10,00 hores, inici de la senda des de la font de "El buitre". 13,30 hores, parlament.
14,30 hores, menjar en el camp (entrepà, cada un el seu).
16,30 hores, segon recorregut de tornada.
Itinerari: En la font “ El buitre” deixarem els vehicles i iniciarem el camí a peu per a visitar els abrics de les Coves de l'Aranya i la seua famosa escena de la recol·lecció de la mel, en el barranc de "Los Hongares". Es tracta de tres abrics amb pintures rupestres de ens el 9.000 i el 1.400 Ac. A més aquest lloc conserva una de les masses forestals de major importància: un bosc de pins carrascos adults i una gran varietat de plantes aromàtiques.
Equip: Material recomanable: botes de muntanya, en general que ens protegisca el turmell, i tinga molt de dibuix en la sola per a evitar esvarons. Cantimplora, ja que no hi ha aigua en el recorregut. Impermeable o impermeable. Barret o gorra. Protector solar i crema de cacau per als llavis. Llibreta i boli per a prendre notes. Motxilla d'atac, prismàtics i cambra de fotos.
Alimentació: esmorzar, menjar (d'entrepà), fruita…
Nota: la Coordinadora proparc no es responsabilitza dels possibles contratemps que puguen patir les persones que acudisquen a l'excursió .

1 comentari:

Tadeus ha dit...

Jo he fet enguany una excursió a la Cova de l'Aranya i certament val la pena. Vam visitar també la Gola de Lucino, un paratge molt interessant. Crec que no aniré este diumenge però em sembla perfecte que apareguen al Penjoll propostes d'aquest tipus.