dijous, 4 de setembre del 2008

CIBERCAMPANYA: ENVIEM A FER LA MÀ LA MUSIQUETA DE FONS D’EL PENJOLL

Davant les queixes que ens han arribat per part de veïns i companys de treball de varis lectors assidus d’El Penjoll, l`Associació Tap de Cerumen sol·licita que es lleve d’una vegada la musicassete de la dreta, independentment de que es fique la veu de “cazalla” d’un polític o la melodiosa d’una cantant, o al revés. És un mareig cada vegada que entres a El Penjoll haver de baixar el volum o apagar l’invent del dimoni per poder reproduir els enllaços multimèdia que ens proposen en les seues entrades alguns penjollaires. Per favor, exerciu el vostre dret al vot en la pregunta que hi ha baix de la musicasset.



TOLERÀNCIA 0 AMB EL MALEÏT REPRODUCTOR MUSICAL D'EL PENJOLL

(i llarga vida a la discoteca de Lo Pol)

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla molt bé le reproductor. Es una iniciativa que està bé. EL pque passa és que hi s'hauria de renovar cada x temps. Així en senriquim un poc de la música catalana també que para la anglesa ja ens la mostren CUl de Sac i lo Pol. AIxí que SUper fiplo no te passes!

Capità Superflipo ha dit...

Catalufa: si vols enriquir-te dis-li al teu amiguet Refelet que continue la sèrie "músiques al vent" o millor encara donat d'alta com autora i fes entrades sobre música catalana. També estaria d'acord en que es ficara un reproductor que no s'active només entrar al bloc sinó quan li dones al play (que també hi han).

PD- Esta clar que el Rus és un músic valencià. Tots els anys toca la bateria en algun concert. Ara d'ací a que t'enriquisca escoltar-lo al reproductor...

Anònim ha dit...

>
Ten's raó a mi se me rebolicca la panxa d'escoltar-lo

Anònim ha dit...

A mi si que m'agrada, no sóc autor però entre molt al Penjoll. El Rus no està clar.

Anònim ha dit...

Ja heu aconseguit el que volieu, difamadors!Catalufa té raó!