divendres, 1 d’agost del 2008

Editorial nº8

Ui, Ui, Ui, com ha estat el mes de Juliol. Ha sigut un mes on s´han tractat diferents temes lingüístics: El Manifiesto por una lengua común (recordeu l’enfrontament dialèctic entre el duo TC: Tadeus Calinca & Toni Cucarella), si El Penjoll ha d’utilitzar el terme bloc o blog, i alguna que altra dissertació dins dels comentaris sobre l’ela geminada, la paraula sahraui o l’accentuació o no del “que” en oracions exclamatives. A més, hem començat a vorer els episodis de Mãemeua. El Santíssim Pare ens ha fet jugar als marcianets. Hem informat de l’arribada dels xiquets sahrauis a Xàtiva, d’alguna que altra ciberacció i de més coses. Filaoret ha eixit de l’armari i ara s’anomena Josep Manel. Les seues contribucions han sigut claus durant este més. S’ha incorporat un nou autor, En Xim de Ca’n Prunes, al que li donem la benvinguda. I ara, al final de mes, damunt que convoquem els 1ers Premis de Biografies Fictícies i li posem música a El Penjoll, va l’encarregat de dissenyar la portada i es fuga a Eivissa... Però no importa, ni la calor ni la Fira podran amb nosaltres els socarrats.

2 comentaris:

Tarsan, President de la República de les Mones ha dit...

Felicitats a Feliu Ventura i a tots els Felius!

Anònim ha dit...

LLIBRE ALTERNATIU DE LA FIRA DE XATIVA 2008, MONOGRÀFIC SANTA CLARA.

Ja esta ací, des de hui, en la caseta d'Ulleye en la fira de Xàtiva, en l'Albereda, enfront de la delegació de correus, al costat del BBVA, de 11 a 14 hores i de 18 a 22 hores, poden adquirir el Llibre Alternatiu de la Fira 2008, monogràfic Convent Santa Clara. 186 pagines amb estudis, documents, informes i decrets i un ampli dossier fotogràfic amb un total de 273 fotos a tot color i 43 en blanc i negre sobre el patrimoni moble i immoble del Convent de Santa Clara. En resum, una visita al que pocs han tingut la sort de veure amb els seus propis ulls del que ha sigut durant diversos centenars d'anys un convent de clausura regentat per les monges clarisses. Un intent que els amants del patrimoni moble i immoble de Xàtiva sàpien el que la ciutat perdrà.

Per a més informació: www.ulleye.com i www.xativa-llibres.com

También es pot aconseguir sol•licitant-ho al correu electrònic ulleye@ulleye.com i a través de les llibreries habituals.