dimecres, 6 d’agost del 2008

CONTES AMB JAZZ a La Granja de la Costera!

Em diu un pardalet que este diumenge dia 10 d’agost (sant Llorenç) hi haurà un gran mambo a La Granja de la Costera. Concretament a les 23:55 hores de la nit, per aprofitar al màxim la frescoreta, tornen els CONTES AMB JAZZ!

La mecànica de l’espectacle és ben senzilla: contes d’Elies Barberà, interpretats per ell mateix, amb estàndards de Jazz dels clàssics, ben sonats per Pau Ortolà al piano i Alessandro Cesarini al contrabaix.

Música, paraula, cançó, humor, ironia, mala baveta,... Un viatge pels continents de la imaginació per espantar la mala llet i les energies negatives. Amb la inestimable participació del públic: lletres i cors. A l’aire lliure. Set anys donant la murga amb el mateix espectacle avalen la categoria del repertori. Qué més volem?

(El lloc concret no el sé, però La Granja no és Cincinatti!)
Allà ens trobem tots!

2 comentaris:

Capità Superflipo ha dit...

Aniria gustós i llustrós però demà me´n vaig de vacances i estaré una setmaneta fora. Segur que eixe trio fa passar una bona vetlada als persistents assistents. Dóna-li una forta abraçada a l´escarransit cos d´Elies.

refelet ha dit...

Alietes, ben probablement siga on va actuar Toni Espí amb Remigi Roca: El local de la banda de música. Per cert, quina gran actuació van fer aquestos dos.
L'actuació d'Elies Barberà i Pau Ortolà i aquest nou músic que han incorporat també promet ser una cosa gran.